[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(70)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
諗住chrono24買
如果想買水貨AP
係唔係齊盒同齊保證卡就可以?
仲有咩要留意?
相信係6R20-00A0
粒芯都唔錯,七十小時鏈。我自己撚過 skeleton 果款 carrera 同 autavia, 咁啲 details 係無速霸咁靚啦當然。都反映咗響售價上。算物有所值嘅

d pusher 手感偏硬淨,似百年靈B01

粒機芯夾板比較大塊,即使透背都是無咩機件睇,不過呢樣嘢 OMG 9300 都差唔多。但車花就9300就靚好多, heuer 02 叫交到行貨咁。

結論是如果鍾意啲大舊嘅錶其實都可以諗下。
好正
element有咩唔好既經驗?
msrp好似要8個
其實無, 不過印象中嗰間唔係richemont 經營
手幼的哀嚎
要食炒

各位高手
請問seiko 有冇邊款自動機械錶嘅機芯值得信賴、有70小時嘅儲能?

但真係各方面都屈機,除左錶帶扣
就連呢啲都炒
咁多位師兄對TAG Heuer Aquaracer有咩睇法?
個人覺得平得嚟又幾型,又幾有特色
不過好似好冷門
邊度見到
精工6R35、9S65、9SA5機芯都超過70小時,值得信賴.不過後兩者係Grand Seiko所用機芯
不過唔知你想唔想要spring drive, spring drive機芯至少都有72個鐘,有自動有機械,只不過擒縱系統改咗做三能整律器,有石英精準嘅優點,無咁易磨損.
都係GS級數?

誤差每日大概幾多到?
定rr / mon個d水貨店
新年新玩具
估唔到放過一次手又入返avenger
以上除6R35機芯外都係GS所用機芯,現時spring drive就標準月差正負15秒,我戴緊隻9R65機芯目前就五日先快1秒.而9S機械機芯就標準每日誤差+10至-1秒,不過我自己因對傳統機械機芯太易受環境影響而唔選擇機械.
睇過兩個網都冇賣我睇中果隻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞