[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(70)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
PPC moonphase chronograph ?
請教巴打,而家地通熊貓黑白炒到幾錢?
如果想睇撈價,有咩網站check 準d ,謝謝
ok 謝謝,入錯post🙏
有老鷹印記,分分鐘機芯可能好過AP添
係咪都要40幾皮
jlc ppc都好靚,ppc仲要係薄
“芝柏名錶配美人” 都唔識 ?

你地未出世,問亞爸/爺會知,以前收音機廣告。
General guideline:

要睇下邊個賣出黎。 Sold by Amazon 最好啦,但睇到有人買其他表都會收到次貨之類,但refund / exchange 就一定無問題,即刻退/換比你。

Sold by 其他鋪頭就要research 下果間鋪頭。 另外你直接去該鋪頭網站買通常會平D, 如果有的話。

個人覺得如果Amazon買貴o野,只會幫襯 sold by amazon, 或有好多好多正評
GO近年應該開始多人留意,尤其出左seaq之後
換著你都唔敢買
會唔會有唔識野嘅人當佢係AP細佬
我都打算買隻SBBN 031,出咗045 有”X” LOGO,停產在即,MarineMaster 系列正式收檔,巴打呢隻係咪 SBBN035J 50週年版?
旺角唔知邊間 但佐敦無保卡 點買得落手
加小小係Chrono24買好過
呢隻吞好似sbdx011黎
係喎,automatic嘅,你啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞