20/21 Grant Loan & Non means 討論區 (6)

623 回覆
9 Like 1 Dislike
八月頭收到資助 到宜家交通津貼都未出 個半月了 係咪應該打去問下好啲
如果批咗full grant,申請non means的話筆數點計 都係借全額俾你?
應該未必全額
行申舊年75% grant
都借唔到42100non mean
到時封信會寫可以借幾多non mean 問你要唔要借埋
第一次申請?交通津貼通常sem 尾/sem2先有。
有無Ching 已經收到今年嘅助學金?
如果你答佢係用個人名義過數俾你嘅話,正常學資處應該會比proof / 寫support doc
即係點?佢會叫你寫support document?
咁如果我寫part time係咪就唔計呢?唔該你
想問一下電子錢包紀錄係咪要cap曬成年交易紀錄比佢
請問你最後大約幾時收到?
請問你係申請之後大約幾耐收到loan?
6月中批左幾時收錢就唔記得了
想申請埋貸款,但我的賬單嗰度完全登入唔到
佢不斷叫我打password, 但打完都係咁loop同一個畫面
想問下,申請咗三年,但係一直都唔記得咗報自己有電子銀包,入邊結餘係幾百蚊左右。想問吓我今年繼續申請嘅話,需唔需要申報返自己漏報?
唔係同屋企人住緊 但屋企拎緊綜緩 ,申唔申請到full grant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞