Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區(25)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
哇屌GME跌到咁,當我冇講過
你唔係得2股咋咩, 定我記錯
我認為唔止一兩倍,呢一年嗰種炒法,食老本既騰訊都$600,我睇eth本身都起碼要見8000。其實唔係鳩up, 上個月中eth係唔夠$1000,半個月內低位升七成。牛市既升幅係exponential既,仲要係幣市。
如果係真既話, 下年好多人真係退得休
所以睇岩就不問價入. 我係睇好AAVE
$285 入左幾千蚊hkd. 暫時都未必會放住, 上$600 可能會拎少少本金走就由佢繼續
有時睇圖表只岩短炒, 爭個1-2%影響唔到D咩, 要升既始終會升係睇遲定早同升幅. 無價值既升完會自己調頭或者去到某個位就會有阻力
暫時係alt coin 預熱期我地仲可以咁做
再升高就真係有火棒風險
始終市場未真正成熟發展, 仲係音樂椅遊戲. 呢樣風險從來無排除過.
入左五百蚊
一起身加左一百
心諗做咩勁
好守得規距,我反而想加注
大家點睇avax
好多人掛單0.053&0.055賣doge
欺負狗狗
Strong holding
突然幣災
https://www.blockchaincenter.net/bitcoin-rainbow-chart/
話幾時入市BTC既人睇睇rainbow chart. 當係參考
2-3年後你會認為3萬幾好撚平.
如果市況係on the right track 咁走落去的話
SH USDC
走呀,鬥快㩒掣沽
茄巴
同埋展示到一個守紀律用DCA 方法買BTC 既人
佢有7成時間以上都係處於藍至綠色位.而攤分紅色位既風險
之前巴打有召集過
買左少少
The Rainbow Chart is not investment advice! Past performance is not an indication of future results.

齋睇圖就發達 唔怪得香港無窮人
參考姐
唔信咪由佢, 我建議都係用DCA 攤分風險
玩完了
我都話買 cake
D 人掘完仲唔即刻一野拋到drop to zero
APY 咁撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞