Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區(25)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩茄吧不如槓桿20倍link
前日第一次 farm
其實唔係好知幾時拎出嚟係最好
有冇ching 教路
DEFI 安全性一直係好大問題.
如果唔係點會咁高APY, 係用成間廠去博粒糖
而且有好多D 妖幣好似kebab 咁, 係睇幾時歸0.
所以最佳玩法都係小本投資然後無本生利.
run node主要係計嗰2%抵唔抵俾
睇好佢嘅話蝕住fiat都可以整下setup,長遠會有多啲token

我買hardware用咗港紙$800,俾你參考下
link
終於26
之前睇篇文講過
Farming 既利潤係最低, 而且真係有total loss 既機會
最佳利潤係SH BTC/ETH, 然後係投資alt coins, 跟住係炒波幅. 最後先係farming.
我覺得係make sense. farming 安全性, impermeant loss. 幣值跌幅, gas 費. 全部都係風險
升到99%
99% X2
賺完又丟番入去
凍飲始終都係無加過
cake 升到咁上下就放咗佢算
200%
玩套息
90%

10% 仲有少少美股,不過好多會放哂佢換usdt
巴打慢慢黎
等你生活正常返再開始投資啦
意外嘅係出咗咁耐先被hack,而家DeFi仲係高風險階段
我都唔敢玩太多
大家都好癲
我最大log 係1INCH/ETH, SUSHI/ETH
我覺得仲有得升住, 同埋回報唔錯
gas 費貴都照去馬
BSC 個堆0成本反而賺得最多. 雖然睇落好似SCAM
有部電腦冇乜用
想屎忽痕掘下coin
有冇邊隻software用開
諗緊係咪john binance個pool就算?
有新transaction 幾耐度會update?
用saving果啲拎到息會唔會計落去?
1inch 係升幅主要來源?
好癲
我最大升幅就係SH BTC, 暫時有300%升幅
短炒啊, 買alt coins 暫時都係得24% 今個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞