Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區(25)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

依度仲咁多高人教路
xrp 仲咩又升返上4.5?
0.45 打錯
請支持REEEEEEEEEEF
Chainlink oracles are integrated with #BinanceSmartChain, enabling developers to deploy smart contracts powered by decentralized, tamperproof data inputs. Learn how to easily build a BSC dApp that connects to #Chainlink Price Feeds in our new tutorial. https://t.co/g11WkvABc2
Altcoin season 啱啱開始
有實力自然會升
完啦就
我成日覺得破30只係時間問題.
Agger, XRP is future
Btc萬歲
Bnb 仲升得快過link仲要依家25都企唔穩插返落去
我認為alt coin season 未到
而家係預熱期, 大家係有興奮心情. 但未進入瘋狂狀態
如果升溫得愈慢, 大家愈有理智, 咁個牛市爆破期就會攤得長D, 跌得淺D
呢樣野係我好想今次牛市可以見證到
唔係純粹抽ICO 然後篤隻alt coins 然後就等數銀紙. 呢D 玩1個月咩都爆
有技術含量, 有未來預期, 有應用層面, 有市場需求, 牛市唔會咁快一下子爆破
只係希望今次係咁
其實我睇唔會再好似17年咁樣一爆就輸九成,cap大左,機構投資者多左,三年後既blockchain亦都成熟好多。Eth呢啲技術可能性太多,無論個市點衰都令人有憧憬

同埋,驚閪咩,美帝放水就梗局黎。起碼2021年一定炒到飛天先
訓醒數錢
而家最應該要做既係真係不斷學習同了解新資訊
然後簡好幾隻心水既貨落去.
好多仲係成長階段. 已經有講緊上千%增幅
我地呢水可能食到100-200% 已經係盡頭. 但仲可以期待
今次美股玩串個場, 要睇D人醒唔醒覺到有一個新market 等緊佢地玩
DOGE 開始升, trade 淨1萬粒
take 埋呢轉無profit 了. 有D 唔想take 住
Doge真係好on9但係我中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞