[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(37) 週回GAME

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新account?
其實新開35萬石account 抽夠EX3 錫菲 EX3 Tifa 就可以收工,好彩既話剩底20萬石就抽完,我個新account 36萬石抽到6萬石再加100張金卷就Tifa, 錫菲, Alice EX3 另加100隻NV
如果抽唔到既話就再買多個石頭初始再抽
100隻
依家鬥技場啲人玩狂暴隊真係好似痴線
咁多既我新玩新ac見有ff7先玩諗緊開唔開多個 刷到好撚灰白刷左三日 得一隻錫菲
Tifa Alice兩星
35萬石抽得一隻錫菲?
咁買多個35石初始,抽曬兩個9 step pool, 之後抽3000石 錫菲抽夠6隻,再抽Tifa pool抽夠6隻,然後開始打曬FF7 d活動關
4萬幾姐 3000石抽左12次 5000石抽左兩次得一隻錫菲 我唔知叫唔叫多石 但我刷到冇咩心情
係咪90蚊咁咪平過課金
70人仔,85hkd 左右,佢係初始號,用晒啲石都係要繼續刷關,不過咁樣起頭易玩好多又爽d
你有買過? 會唔會比人ban ac 雖然都係至在抽下蛋過癮下 唉錫菲出個日仲課左400幾(仲要抽唔中 做左超級大傻仔
我都抽到鍚菲ex3 tifa 爭30碎ex3 諗住慢慢買碎算唔追 仲有16萬石係到睇門口

其中最好彩果下咁樣
有,唔會,個d 初始account d石係登入送既儲左幾年
抽淨16萬 得兩隻錫菲 究竟會唔會又要買多個呢
老屎忽已經被屌打
我都想試下買個新石頭ac抽下 可能真係屌打依家玩開個ac
抽錫菲個陣抽多左7隻tifa 有冇得將佢換其他野
我係淘寶買唔到35萬石ac 佢唔比用香港支付寶
琴晚先買完
又係呢2隻
可唔可以比條link我
1.0信4KLYXcRObis, https://m.tb.cn/h.4LSs7Yq?sm=381a4c FFBE 35万石230券 最终幻想FinalFantasy BraveExvius多石初始

暫時改埋密碼都未有咩特別事住
我頭先都係試呢個 唔得
會唔會係你比錢個到出事我成個流程好順暢
中兩隻紅仲想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞