[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(37) 週回GAME

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
每個星期可以用500石買5粒,最多買10粒
出NV個期通常會送個隻NV碎20-30 粒,今次alice好似話送到夠你ex2
另外用NV打每日碎片關(可出去隻不重複NV)會有1-2粒,有時event會double
(可出5隻不重複NV)
明白 咁長遠黎睇其實nv升到ex2再慢慢買碎刷碎升好似就抵玩d

但我如果石多係咪可以追番幾隻ex3有即戰力係咪會易d過關呢?
新手可以一嚟打咗呢度頭兩個先,好快打晒
呢兩關有教你現同total 有2萬石
仲有打完應該103lv 左右
我會追Ex3 tifa, 你抽3000石嗰個tifa pool每抽15次可以換張NV卷,張卷可以抽10隻NV,抽返30次都唔過份 但可以睇埋聽日錫菲個pool點玩先
咁我等埋聽日睇下咩環境

果10抽nv會唔會中到新野架?
會中到

我要再研究下 暫時仲係無乜concept點玩

我上youtube睇d人d教學都r哂頭
原來今次Jessi個STM好勁,加30%迴避
cls, 隻錫菲LB 勁到顛, 之前昆左D 人抽tifa 散10萬石 玩左10日就比人踢返落來
Bs前單體變全體

Bs後用一次LB就max傷害

差別唔大,邊個少啲布就抽邊個
1 hit
1 hit 尾刀先勁
BS tifa個招同cloud一樣間隔,勉強可以夾埋其他人T 技full chain, 不過都係難用
屈人課金抽到ex3
張卡勁到痴線
D角色強度感覺開始失控
周年角色反而冇乜料到
半周年就連續2年出新世代
70000石中左5 6隻紅都未中, 痴撚線
7萬石
你抽pool定step
75000, 計錯
9 steps + 150 X 11
70000石中左5 6隻紅都未中, 痴撚線
7萬石
你抽pool定step
75000, 計錯
9 steps + 15 X 11
新Tifa有無份做守門員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞