[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(37) 週回GAME

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
3949攻唔夠 同埋可能你chain得未夠多去尾刀
4700攻 錫菲 BS LB 一野秒左隻野
https://www.youtube.com/watch?v=WCBpiR8V8ac
睇準時機LB 砌到噉照死...

新tifa二刀流角黎......
如果killer 300%左之後再開技buff 殺係咪唔會再加攻?
完全抽唔到

想問下而粒野有咩用見佢比左好多我
強化技能 / 裝備會用到
發現到了諗緊抽3000好定狗公格好
抽極都係得一隻銀髮佬
睇你缺唔缺角色 缺角色其實10NV抵抽過狗公格
我自己抽完10NV先抽狗公格
死好命step 1中左鍚菲 但依家無石抽落去
其實都係想抽齊ff7 3000抽左幾下都唔中好撚sad
好彩仲有主線比我沖下

セフィロス 0覺
第1turn用セフィロスLB
第2turn用エアリス反射ホーリー搞掂
試左幾個鐘先打到

d 油王 係dv 又可以拉開d 分, 所有物關拎錫菲 lb 尾刀就得,唔駛理屬性
我琴日都打左好耐先兩turn殺到
7825攻
我懷疑開新ac隨時可以打得高分過依家個ac
你個隻錫菲裝左乜野點解靠佢一隻可以秒咁勁?
有少許少唔明,如果用呢隻Alice buff會上埋光屬間接拉低個攻,同埋Ex0 菲菲可以秒係點做到?我要靠新Tifa 同 錫菲 Ex2 LB 先殺到,我落左暗-130% 上暗 到group 2 chain 比佢地LB,錫菲 LB 300 殺300 5800攻

呢兩個STM其實係咪一樣?

第1turn
madam幫セフィロス補LB, 再全隊上暗屬
sakura上killer
aerith lb
セフィロスlb->孖妹chain打9億左右

第2turn
sakura開幻獸全體上反射魔法
孖妹光-120% debuff
aerith holy射隊友反射
madam&セフィロスchain 打12億左右啱啱好加埋21億
yes
本身killer 300% 再搵buffer上killer仲會再疊上去?
aerith holy射隊友反射 會有咩效果
又學到新野
sakura開幻獸係邊隻幻獸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞