[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(37) 週回GAME

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Tifa無 Ex3 真係差好遠
Tifa無 Ex3 真係差好遠

Ex3 +700攻,專用卡再+500 攻
唔怪得油王隻tifa左7400攻
Ex0
終於唔洗做邊緣人有得nv
好彩 唔知點解抽左好多隻
想中呢隻好耐

得一隻力架

想問下個%係咪會疊上去
最後都係玩左日服

日服好啊 國際服感覺抽野個機率好低
咁就好刷左三次先中個命攻刻印
佢仲要打關送萬5石打完拎哂allin tifa
儲夠4萬5千石 抽3000石一次個pool可能好d 因為可以換張all nv卷

換左而加nv 有咁多 有冇邊隻好洗好用但全部都得一隻
中左伏
我係iOS 買左tifa pack抽左一個次
之後andapp開見到又有得買,點知買完張卷用唔到
我得4隻,差3隻
Email 去問候下營運
為左Tifa download左game希望抽中
問左,覆d冇用既野之後唔再覆
tifa 真心正
推介買35萬石初始號抽到ex3 tifa 如果你唔介意淘寶
70人仔左右
問下佢可唔可以轉愛麗絲張卷
佢直頭唔覆
完全無玩過新手入坑想問下

我買左35萬石初始號 淨係抽左9step tifa池 依家有2隻tifa 多果隻洗唔洗整左tm stm出黎先拆佢做碎?

我依家個box咁樣 係咪跟排名網升人就ok?

有d迷惘唔知點用d石先好
"多果隻洗唔洗整左tm stm出黎先拆佢做碎?"
我通常所有NV 都至少食左TM先拆,STM勁/特別既會食埋先拆
TIFA個STM我覺得有4個都唔誇張一來攻高隻隻都用得,專用技就新舊tifa同cloud都用得
你抽曬step 9 應該已經夠碎升ex1,可以唔好拆第二隻住,放兩隻入隊打關有bonus,聽日出錫菲pool 可以睇埋先再繼續抽
明白咁我留起佢先 我依家仲係到打緊主線關 摸索緊隻game

我知聽日會出錫菲 我勁鐘意佢所以一定會抽

如果nv要上ex3係咪只能夠狂抽黎拆做碎升?
SSS係勁野,至少有兩粒先穩陣,但開頭未必即刻用得著
SS都好勁,通常即刻用得著
另外隻NV 星ex 2個陣會送一粒佢專用既stm 100%
粒專用 stm 我都會優先比會拆個隻食左先
留返隻主唔食stm住

TM排名
https://altema.jp/ffbe/trust-1465
STM排名
https://altema.jp/ffbe/supertrustlist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞