愛華頓球迷集中討論區(25)COYB

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
放心啦 唔係做咩放simms

謠言逐一擊破
Todibo 去法甲
Perisic: Inter CEO Marotta announced: “We’re not selling or buying any player today. Christian Eriksen is staying too. The swap deal Dzeko-Alexis Sanchez with AS Roma is off”
Zirkzee 去意甲
基迪拉去德甲

真係越嚟越有趣
垃圾king 原來無入過波 簽嚟得淡笑
家陣King直頭係般尼茅夫既richarlison

咁嘅stat 簽嚟做咩
惟一希望 isco , 或者d 次級聯賽射手(荷甲 比超 葡超)
https://twitter.com/Iandennisbbc/status/1356259484969168898?s=20

安慰你一句
入波多過zaha

今季佢無波入原因
你問richarlison應該會解答到你
屌你乜9都冇
1條友都冇得J
俾個機會京治
Moise 學包皮 包皮學尼馬
條友好似簽半年,睇情況先再extend
唔係完左窗?
King done deal左?
我去普雷斯頓
Everton have signed Josh King from Bournemouth in the short term deal till the end of the season.

Paperwork has gone into the FA and the remaining formalities will be completed.
Bernard好似留返係度
但又有人話中東4號先完轉會窗
Btw簽king放賭神仲要初初簽半年係咩玩法
condom king
真心唔簽長約幾好 睇下我地幾多人清唔走
bye bye 啦
好過場場坐後備又唔出
Beni 去打比郡
普雷斯頓球迷集中討論區
COYW🔵⚪️
20年普雷斯頓球迷
莫耶斯踢中堅年代已經迷緊

即講即中

不過去普雷斯頓踢多d係好事
反正都唔出你
朗尼幫手湊仔 Beni加油
King 頂Tosun
Nkk 頂Kenny
Bernard唔洗同Gordon 爭位
細仔有得出去捱吓
應走嘅都走到
反而諗緊下個禮拜張凳有咩新人
5m剩半年約 簽半年 好似有d貴
不過點都好過咩人都唔簽
打咩位
暑假強勢回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞