愛華頓球迷集中討論區(25)COYB

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
都已經係成隊最快
Carlo Ancelotti has revealed Jordan Pickford will miss Wednesday’s clash at Leeds United on Wednesday night (7.30pm GMT) with an abdominal injury.

The Italian added he is hopeful the Blues goalkeeper will be fit to face Manchester United at Old Trafford on Saturday.

Midfielder Fabian Delph will be in contention to face his former club Leeds after recovering from a hamstring problem.

Allan (hamstring) and Jean-Philippe Gbamin (Achilles) will not be available for the Elland Road contest, however.

JPG delph 要咬幾耐糧
king著11號
你因住我學成番黎雞走你好過啦
Jpg*
Jpm 踢水晶宮
應該球會都以為佢轉左全職文員了
King條片用左佢number的
係 我開頭以為佢著廿五號
跟住之後公佈十一號
整片個個見佢日日坐係office幫手
好奇怪嘅一個現象
京治加盟
球迷一面倒屌屌屌
球會就係咁護主 話咩前場萬金油
頂你 踢都未踢班人又做fb教練
佢係英冠級數,今季都好似未入過波
睇近兩年數據真係好唔明點解買。。。
同埋有邊樹好過賭神

不過anyway, 如果安師有份決定買嘅,我唯有盲撐住佢先。。。至怕係佢都無份決定。。。
今晚睇olsen
曼狗輸錫菲聯,大炒修咸頓九蛋。。。
1:20已經直紅一件,踢條L咩。12碼聯有4424真係無敵
今埸又輸唔好講歐洲賽喇
阿仙奴果場又係好L離譜,大胃雷斯掂都無掂條友自己條街都可以直紅加十二碼,VAR咁都唔推翻個誤判,連續兩場比賽都係兩張紅牌,11個對9個。d垃圾球證真係破壞曬d比賽嘅可觀性。DKLM
得五場正選 本身都預咗想走 留到人留唔到心
fifa 隻朗隊sbc 砌唔砌?
利申淨係鍾意儲 唔太常玩
好似好難,我淨係夠coin儲現役球員d TOTW。之前砌左sbc james 同DCL已經覺得好煩
等緊king出轉會新卡,Richarlison totw等左半季都等唔到,無鬼用
抖下都好,不過對曼聯好似又出返佢
都係等愛隊d 卡算

Share下我隊FUT
4231陣,2cdm 3cam,咁砌法全部人都有10 chemistry
King 咁快就有後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞