愛華頓球迷集中討論區(25)COYB

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
上場Tom囝真係極醒神

長短波都有。幾時佢會入波呢。
我都贊同,早d對最城仲好,趁人地要踢歐洲賽,可能唔覺意雙殺曼城呢
希望在明天嘛
其實邊撚個教㗎

成個角球開出到入網,都係背住個波,是做咩鳩
斷估曼城留力聯賽同歐聯
tom 同DCL 有特別bonding
得1條友係咁就知個人問題

睇落tom咁高
大家有定心理準備等睇富咸破goodison魔咒未
| The boss says Calvert-Lewin and Pickford are unavailable for #EVEFUL, but expects them both back for #EVEMCI on Wednesday.

Gomes, James and King are all back to face Fulham.
Allan都未出到住

Everton injury news;

✅James Rodriguez and Andre Gomes are fit and available for the match against Fulham. King can return after being cup tied

❌DCL and Pickford out for this game but hopefully fit for Wednesday. Allan could play next week. Gbamin a month away from playing
垃圾Gbamin出到埸都唔想用
唔定期提下佢傷勢都唔記得有佢
Chill bro he is still part of the squad
Olsen 最近幾場失幾多波
但係真係佢導致失嘅波係得曼聯嗰場先有
對列斯有幾下靚救
對熱狗基本上全部唔關佢事,嗰幾球正常係邊個都救唔到
列斯失球係佢落地有d 慢
76sir屋企俾人打劫
Allan就黎得番
Allan 冬菇希 tom仔 搶到你仆街
佢個女趕走左個賊
呢球屌鳩holgate先啦
我自己就覺得Olsen好適合我哋,基本要做嘅嘢佢全部做到哂,派膠算少,用波好過Pickford,得閒有幾下靚/神救,個feel又有啲鋼門嘅感覺
對曼聯嗰幾球就由佢啦,對面DDG嗰場都唔好好多
再望返隔離街艾利臣對曼城依啲真係好微不足道
睇耐啲先,條友角球唔鍾意出嚟打走個波咁。不過個身形係掂
Holgate 有啲似以前石頭鍾意後場玩波嘅炸彈feel
吓吓都要撚幾吓波先傳出去
Ball playing defender
我都覺得佢多左,高將得來又唔係好腳法
我鍾意Godfrey多d,快,硬凈,唔會拖泥帶水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞