愛華頓球迷集中討論區(25)COYB

1001 回覆
5 Like 6 Dislike

Current Squad
1Jordan Pickford (G)
31Joao Virginia (G)
33Robin Olsen (G)
49Jonas Lossl (G)
NAMatthew Pennington (D)
2Jonjoe Kenny (D)
4Mason Holgate (D)
5Michael Keane (D)
12Lucas Digne (D)
13Yerry Mina (D)
18Niels Nkounkou (D)
22Ben Godfrey (D)
23Seamus Coleman (D)
32Jarrad Branthwaite (D)
NAJosh Bowler (M)
NANathan Broadhead (M)
6Allan (M)
8Fabian Delph (M)
10Gylfi Sigurdsson (M)
16Abdoulaye Doucoure (M)
19James Rodriguez (M)
21Andre Gomes (M)
25Jean-Philippe Gbamin (M)
26Tom Davies (M)
30Muhamed Besic (M)
34Beni Baningime (M)
7Richarlison (F)
9Dominic Calvert-Lewin (F)
14Cenk Tosun (F)
17Alex Iwobi (F)
20Bernard (F)
24Anthony Gordon (F)
29Yannick Bolasie (F)
50Ellis Simms (F)
去邊度
最尾個下ag控甩有d失望
個吓彈上大髀
676有吓同鴨撞埋一齊
走同一個位
下埸對紐有返doucoure
好掛住Allan
執返1分算係咁
狐狸呢排強勢
中場又無晒兩名主將

個失球就算啦
唔想再屌
買斷Olsen算啦
豬福好咗一排又黎料
谷9氣
本身偷雞上第四
點知條能樣又派膠
條友都唔知第幾次輸呢d on9波
Olsen又好西甲個提子龍門又好,快手搵人頂佢

打j吧
屌到口臭
今年形勢咁緊湊 失分就已經可以跌幾個排名
真係有機會爭到歐洲賽嘅黃金機會黎
幾時出到
李城明顯壓住黎踢
學上面ching話齋 中場少左兩個主將 拎到一分都算係咁
至於豬福特 真係唔會上到top class既龍門
Olsen啦屌
點做英撚正選㗎
冇Allan有冬菇希仲冇咁露底
兩個都冇晒真係出撚晒醜
尋晚其實整體防守踢得唔太差,但676真係好L沉。。。沉左大半季,可唔可以放佢落後備先。。。

仲有AG。。。。臨尾嗰球搞乜鬼。。

pig福。。。。
其實佢每次掂波,我心跳都加三下,硬係唔知佢幾時會蝦碌。。。。

呢三位下場可唔可以抖抖
左邊長用676 其實真係浪費咗兩個人呢2個就係Bernard同禾比
禾比都話可以打到右邊 Bernard就明顯只識打左邊cut in埋中間 同676重疊晒
Agree with you. 唔小心禁錯dislike
James 踢正攻中真係好L勁,我覺得同bruno/敵布尼有得fight
AG同Tom真係好唔穩,一場踢得好,第二場又可以好柒。希望Allan快啲好返,佢加doucoure先hold到條中場線
其實如果打4231, 我地出四中堅我頂richarlison 個位重好,起碼唔會獨食又有d 靚crossing,右路出返iwobino

Olsen

Holgate mina keane godfrey

Allan doucoure

Iwobi james digne

Calvert-lewin

咁砌防守力強,又有側擊,又有james嘅靚遠射,又有crossing比DCL

不過Richarlison 咁L惡,76 sir實唔敢bench佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞