[A/I]黑騎士白魔王 狙擊曬命佬人人有責 (8)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
今日個post推得快左

開吹水房記得話我知,我推緊圖

我獨自推炸

你推到邊呀,一齊推啦
唔知大家宜家做緊乜 又未入得驚

夜啦 訓教啦

溫緊書 乜都唔識點算

無事嘅
最多肥咗我同你一齊溫

你都有科肥?我地F左Re-exam就算岩哂都只係得個D 一係俾多4 5千再讀過

有呀,下星期re-exam
肥過得40分是常識吧

屌 我上堂有產過認真聽 我都唔明 身邊個個又唔係識 勁個班又小圈子 個呀sir又串77講句 These are told in class

有聽應該問題唔大嘅,我唔上堂就話姐

聽系咩 都唔明 我考Account

Account 幫你唔到

Re exam都冇用 我點睇點溫都係唔識

Account 唔係做得多就識

前題要識做

都係嘅,notes 無咩?
我讀果啲吹水科,但我吹水最唔撚掂,讀錯科,寧願計數好過
想問下 咁樣玩法好定轉玩賊好

夜啦 訓教啦

溫緊書 乜都唔識點算

無事嘅
最多肥咗我同你一齊溫

你都有科肥?我地F左Re-exam就算岩哂都只係得個D 一係俾多4 5千再讀過

肥過得40分是常識吧

屌 我上堂有產過認真聽 我都唔明 身邊個個又唔係識 勁個班又小圈子 個呀sir又串77講句 These are told in class

前題要識做

notes係全數字
想問下 咁樣玩法好定轉玩賊好

我會揀賊
今日個post推得快左

我獨自推炸

你推到邊呀,一齊推啦

我宜家先6-20
召喚dan巴
從不喜歡孤單一個 可惜偏偏孤獨一個

Dan巴我咁樣250石當賠罪
想請教下玩法師既巴打 雖然光闇法招技同昇龍闇撞左 但可唔可以當一招用mp一用tp咁諗黎用 都叫有d用 同埋法師通常輸出手法係點?如果有埋卡組share我睇就真係感激不盡

簡單講光闇法招職業技當吸魔算 佢招加攻冇撚用 輸出就用色慾魔加3LV攻 月夜 加到上4LV攻 昇龍暗擊 暗大炮 就完

無色慾魔 輸出係咪低好多?

夜啦 訓教啦

溫緊書 乜都唔識點算

無事嘅
最多肥咗我同你一齊溫

肥過得40分是常識吧

前題要識做

notes係全數字

我都有諗過讀account,但又覺得讀一樣工聯會都有嘅科好似好on9,當然我唔知啲專業試要咩資格考啦
結果最後讀咗工程界嘅會計,測量
今日個post推得快左

我獨自推炸

你推到邊呀,一齊推啦

我宜家先6-20

我啱啱先推到6-17

夜啦 訓教啦

溫緊書 乜都唔識點算

無事嘅
最多肥咗我同你一齊溫

肥過得40分是常識吧

前題要識做

notes係全數字

我都有諗過讀account,但又覺得讀一樣工聯會都有嘅科好似好on9,當然我唔知啲專業試要咩資格考啦
結果最後讀咗工程界嘅會計,測量

我放棄 睇波算

50石
有50石送呀
近期夾埋50抽都冇SSR
係咪調低左個%
最近比較忙少左上黎
比之前個巴打講中 50石3000p
公會戰好似+左2勝
公會戰好似+左2勝

呢場比佢改左?
公會戰好似+左2勝

呢場比佢改左?

佢老母第二場有成分鐘無得出技
公會戰好似+左2勝

呢場比佢改左?

佢改曬2場都贏
公會戰好似+左2勝

呢場比佢改左?

佢改曬2場都贏

贏多2場升格
搭地鐵見到有人玩 係咪巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞