[A/I]黑騎士白魔王 狙擊曬命佬人人有責 (8)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

SEND EMAIL
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

an 定ios?
an 打上card center 同佢講, ios 好似可以搵apple support
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

我係ios課唔到 引左去部an到 課完之後收到單但係冇石
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

再課多200 問題咪解決
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

SEND EMAIL

我係game到send左 等緊 仲可以send邊度? google play?
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

SEND EMAIL

我係game到send左 等緊 仲可以send邊度? google play?

google 唔會理你架, 直接打去card center 同佢講你收唔到, 佢會幫你hold 起條數, 填份form cap 啲圖就唔洗俾條數
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

SEND EMAIL

課金是不對的朋友
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

SEND EMAIL

send game冇用架
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

課完唔得仲課 見岩岩出完糧課一課就奶野 以後唔敢了
屌 課左兩百蚊 收唔到
有冇巴打知點做要

課完唔得仲課 見岩岩出完糧課一課就奶野 以後唔敢了

唔好再課啦 知道未

玩到第三章 第二次十連得2sr 係咪重刷比較好
想問下 你地會唔會點曬兩邊2轉既能力值 假設我係玩黑騎既 我點埋另一邊既2轉 佢計唔計埋果10%攻擊加成落隻黑騎度 同埋3轉好撚on9 好多時要你點曬其餘果3職黎解鎖
想問下 你地會唔會點曬兩邊2轉既能力值 假設我係玩黑騎既 我點埋另一邊既2轉 佢計唔計埋果10%攻擊加成落隻黑騎度 同埋3轉好撚on9 好多時要你點曬其餘果3職黎解鎖

唔係好多時
係一定要

一開始我玩緊戰士 但之後抽到雷神同偷buff
依家玩戰士定賊好d?
但賊冇果隻召喚技

戰士

其實唔玩賊既原因係咪就係因為冇左隻召喚技?
三上悠亞改咗名做天南
三上悠亞改咗名做天南

你好衰呀

依家玩戰士定賊好d?
但賊冇果隻召喚技

戰士

絕大部分原因係
三上悠亞改咗名做天南

你好衰呀

狙擊

依家玩戰士定賊好d?
但賊冇果隻召喚技

戰士

召喚技係最強

依家玩戰士定賊好d?
但賊冇果隻召喚技

戰士

召喚技係最強

賊咁砌得唔得 另外滅雷擊 滅水擊 昇雷擊 昇水擊有冇用

最好有水連雷連

最好有水連雷連

代替邊隻

最好有水連雷連

代替邊隻

盾同霸雷OR升龍光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞