[A/I]黑騎士白魔王 狙擊曬命佬人人有責 (8)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
又話維到2點 想點撚樣阿 你呢獲起碼賠3000p加50石

50石?
hi撚大左了你

無250都唔收貨啦

起碼1250石啦
玩玩下又維
廢game

終於知道劍豪 黑騎招被動 蓄力效果上升 係咩意思

邊到睇

篇教學係我寫
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=30336&parent=55&sn=53&lorder=3&ptitle=%E4%BB%8B%E9%9D%A2%E8%A7%A3%E8%AA%AA

巴打好有心

誠邀入3團

入到驚當你贏
想請教下玩法師既巴打 雖然光闇法招技同昇龍闇撞左 但可唔可以當一招用mp一用tp咁諗黎用 都叫有d用 同埋法師通常輸出手法係點?如果有埋卡組share我睇就真係感激不盡

終於知道劍豪 黑騎招被動 蓄力效果上升 係咩意思

邊到睇

篇教學係我寫
https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=30336&parent=55&sn=53&lorder=3&ptitle=%E4%BB%8B%E9%9D%A2%E8%A7%A3%E8%AA%AA

巴打好有心

誠邀入3團

入到驚當你贏

過黎一團未?
都唔知食撚左我幾多體 屌佢老尾
一團收個大仆街 大仆街
佢個名叫大仆街 大仆街

應該收 賊/法師 我地依家公會 3賊3法師4戰5補

我其實係賊仔黎
岩岩無玩避過一劫
話說6月14出天堂2
唔知有幾多巴打會轉左去玩呢

隻game玩VIP 無腦式狂按接任交任
不了
一團收個大仆街 大仆街
佢個名叫大仆街 大仆街

岩呀
邊位勇士入黎一團

想入

how much 戰力
雖然我唔睇戰力

低你幾十 好似係
想請教下玩法師既巴打 雖然光闇法招技同昇龍闇撞左 但可唔可以當一招用mp一用tp咁諗黎用 都叫有d用 同埋法師通常輸出手法係點?如果有埋卡組share我睇就真係感激不盡

簡單講光闇法招職業技當吸魔算 佢招加攻冇撚用 輸出就用色慾魔加3LV攻 月夜 加到上4LV攻 昇龍暗擊 暗大炮 就完

簡單講光闇法招職業技當吸魔算 佢招加攻冇撚用 輸出就用色慾魔加3LV攻 月夜 加到上4LV攻 昇龍暗擊 暗大炮 就完

吸魔個效果唔係同暗昇龍一樣咩
佢早就應該熄一晚慢慢搞啦
都無而家咁嬲
打5-19兩個金箱
打到尾彈左

暗昇龍 係加暗2傷

吸魔+1 所以招技當吸魔用算
吊 今晚仲打算衝50級 同打天王石

昇龍暗擊加2LV暗攻 吸魔+1LV

但昇龍闇cd 好快wor 轉個頭又可以出
tp 又要留黎出無雙
一團收個大仆街 大仆街
佢個名叫大仆街 大仆街

岩呀
邊位勇士入黎一團

想入

how much 戰力
雖然我唔睇戰力

低你幾十 好似係

你ID係咩?
你睇下自己申唔申請到入一團呀

lv1同lv2會差幾多% 純粹想知下
一團收個大仆街 大仆街
佢個名叫大仆街 大仆街

岩呀
邊位勇士入黎一團

想入

how much 戰力
雖然我唔睇戰力

低你幾十 好似係

你ID係咩?

入到game再算 我揾下好友list有無add過1團人好友

lv1同lv2會差幾多% 純粹想知下

我試過3LV攻同4LV攻差3-4千傷
一團收個大仆街 大仆街
佢個名叫大仆街 大仆街

岩呀
邊位勇士入黎一團

想入

how much 戰力
雖然我唔睇戰力

低你幾十 好似係

你ID係咩?

入到game再算 我揾下好友list有無add過1團人好友

OK
你ID名係咩
唔知大家宜家做緊乜 又未入得驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞