美國拜登政府據報已解僱「自由亞洲電台」等機構負責人!

327 回覆
30 Like 143 Dislike
係大豆侵攪衰美國,玩一言堂,拜登要幫手執屎
之前浸換美國之音啊頭
但係傑斯同桑普一講美國大選種種不公,RFA即刻停佢地節目

宜家再換人都係食花生
世柒成日叫人捐 612 屌柒分化 612 話 612 無用班人
仲有世柒免費幫 BNO 寫信比 Home Office
又唔收錢答你 BNO 問題既 Email
John_Weak同支持左翼?死咗去邊
中國又嬴
世一強國
響燒山、城寨、沈旭暉諗Hide起佢地嘅Patreon數量之前,分別係有26000、16000同6000個黃屍Join咗,以每個平均15蚊美金計,呢度經已係每個月72萬美金,五六百萬港紙

[red]其實一定低估左[/red

兩條ON9澤粉咩都唔知仲話我屈人
拜登奶緊共同執緊人民幣呀
支持左翼有係度幫拜登奶共政策護航, 睇#138,158 同176
世柒屌燒山係鬼黎既,所以唔關世柒事

沈就唔見世柒講,所以唔知啦

城寨早期就拎D錢買 3D 機器做 filter、E家聲稱拎D錢起個 Platform 做 Youtube 對家。 信不信由你

利申,我 3 個都無 join,收到 10000 直接比星火既
拜登奶緊共同執緊人民幣呀>>> 愛侵力永遠諗野都係非黑即白
Pompeo 之前都有開美國之音波屌佢地奶共, 係得啲愛登力係度死撐姐
Pompeo 之前都有開美國之音波屌佢地奶共>>>> 由大豆侵委任?
都想睇下呢個真心膠點兜
石仔
最好啦,啦啦聲送敖狗中
咁黄世澤條數係幾多呀?
一個月要課幾啊?
有無果班國際左膠線嘅FB, Twitter?好撚想去bin c
push
Pompeo 係 Trump 委任所以佢對美國之音嘅批評就唔準確? Pompeo 任內都批評過中共用集中營迫害西藏人, 用國安法迫害香港人, 不斷係國際上收窄台灣嘅生存空間, 仲有講明中共係美國嘅敵人, 要distrust and verify, 依啲觀點睇法係咪又要因為佢係Trump 委任而 disregard
我每個月捐四位數嘅錢畀612
我想知恆屍呢條白兵粉有無捐過畀612?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞