美國拜登政府據報已解僱「自由亞洲電台」等機構負責人!

327 回覆
30 Like 143 Dislike
其實羅家聰都有講
世柒
RFA Facebook 唔見有post
飲杯
問題的關鍵係呢條友有11.7萬 位訂閱者
Martin ooei出賣港人,而有11萬帳戶幫呢條友造勢
搞到劉細良都柒埋
劉細良之前明明反登
仲有羅貫聰
鬼叫人地係總統咩比4 years支國回氣之後更難
左膠:侵係獨裁者
敖狗點睇
美國已變成中國領土
李柱銘已經話joe係人類文明希望, 陽光

劉細良出身司徒蛙系統,係李柱銘條水
司徒蛙系統最講黨性,亞公一吹雞就要歸隊
波台藍絲狗一定開心死
 今日蘋果社論又有幾隻左匪係度死撐拜登要專注內政 
China Joe做任何對中共友善嘅政策,左癌都會話係策略嘅一部分
啲左膠而家死撚曬喺邊度
班左膠去曬邊
拜登反中政策 得把口
奶中政策 落手做緊

咁多人屌世柒同細良?

世柒細良兩個都唔係撐 Biden 架喎 兩個一直都係撐 Trump 撐到底

細良係信 Biden 會重返 Obama,而世柒係唔信 Biden,但信美國國會、民意同官僚系統會引導 Biden 對華強硬。

不過事實係點,睇月尾香港鎖關Biden 乜反應就知。 我傾向細良講法多D
已解僱?

乜原來自由亞洲係隸屬美國政府㗎咩?
一早改左口
Radio Free Asia is a United States government–funded, independent, nonprofit international broadcasting corporation based in Washington DC that broadcasts and publishes online news, information and commentary to readers and listeners in Asia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞