美國拜登政府據報已解僱「自由亞洲電台」等機構負責人!

327 回覆
30 Like 143 Dislike
左膠潛左去邊?
屌你老母
我柒左 以為佢寫個來源係自由亞洲fb page
一上任就清算異己 果然係雜種嘅人
Biden 抵屌,但關兩位 KOL 乜事?
左膠會話RFA係fake news台 不聽也罷
12港人案都係rfa爆出嚟先
嗰陣有人唔信 話RFA=大紀元
果位 Yen 姓 BNO KOL 支持石鏡全架喎,明顯幫中宣部放流料
大紀元 蘋果收得皮
廢登真係犀鳩利

愛登力係咪慶祝緊唔上水?
無啦,帶埋錢移民了,逃離中共魔爪
這幾間媒體的管理層均由前行政總裁帕克委任。多名員工和前員工曾指控帕克,試圖把新聞機構變成特朗普政府的喉舌。帕克被指控清除持異見的員工,並試圖以「安全隱患」為由,拒絕為旗下「美國之音」至少76名外國記者申請簽證。「美國之音」的白宮記者曾試圖質問時任國務卿蓬佩奧,及後遭調職,引起廣泛關注。

拜登而家只係撥亂反正

邊忽強硬?仲脆過佢副骨頭
Sorry 我睇到佢寫來源係自由亞洲FB我就真係蠢到係個FB Page到搵
上面有 link 又唔睇
Robert reilly 自己又唔 Google
這幾間媒體的管理層均由前行政總裁帕克委任。多名員工和前員工曾指控帕克,試圖把新聞機構變成特朗普政府的喉舌。帕克被指控清除持異見的員工,並試圖以「安全隱患」為由,拒絕為旗下「美國之音」至少76名外國記者申請簽證。「美國之音」的白宮記者曾試圖質問時任國務卿蓬佩奧,及後遭調職,引起廣泛關注。

拜登而家只係撥亂反正

登登同柒婆果然同屬特別行政區傀儡首長

哩張正
不演了
美國之音之前奶共, Trump 換人, 宜家炒晒Trump 放入去嘅人撥亂反正, Biden 嘅正途就係奶共
isis都翻生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞