美國拜登政府據報已解僱「自由亞洲電台」等機構負責人!

327 回覆
30 Like 143 Dislike
我集集睇 兩個都係一直撐 Trump
補英文 link, 寫明 clean house

WASHINGTON (AP) — The Biden administration has moved quickly to remove a number of senior officials aligned with former President Donald Trump from the Voice of America and the agency that oversees all U.S.-funded international broadcasting.

https://apnews.com/article/biden-inauguration-joe-biden-donald-trump-cuba-media-744c7a32d2587753a17a88bdf123b6bc
應該會和平啲,
全世界兩個最惡嘅喺埋一齊,
邊個敢亂嚟?
我印象中胖虎一路都支持Trump外交政策,仲批評左膠友Trump反上腦
預左啦
正在全力清洗 異己
點會和平
個個勢力都迫不及待想玩玩了
侵屌9人fake news香港班垃圾左膠就屌人干涉新聞自由
拜登政府因政見即炒自由亞洲電台負責人

全香港左膠無一個出聲
左膠: 咩都唔知, 睇唔到
第四日已經4把回力錶
屌你共產黨嚟
又del youtube dislike, 又自己幫人like white house ig, 又驅趕記者
中共又嬴
下一個目標肯定係台灣
你點解要post內容農場link
唔直接post自由亞洲既新聞?
任期內唔洗咁多期望
不如睇下支持拜登既香港立場新聞同HOCC
真係想睇下佢地想點
忿怒先忍住
商台新聞都content farm?
你冇撚野呀?
侵唔做嘢而家比人做了
好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞