有冇人參加過 speed dating或 單對單約會 安排

120 回覆
2 Like 5 Dislike
我搵3字 專業人士都唔敢去
而家應該冇啦
一係隔塊板

之前有virtual speed dating
咁不如我玩app算

講真呢啲講條件既有其他人揀就唔會揀你
老母個朋友
四張幾野仲係單身
份人幾好幾nice,高薪厚職
衰在肥同唔靚
Speed dating識左個揸細牛嘅
然後冇幾耐就結左婚
佢應該係想講額頭飽滿
額頭飽滿 少年時期過得好
耳珠大 有福氣
耳仔貼 屋企有家底
鼻有肉 旺夫

利申先 唔信面相但個個都係咁講
做過媒
男同女都有
要好似做ocamp嘅spy咁幫手用參加者身份炒熱個場
所以會揀啲social得黎唔會俾人感覺好做媒嘅人 (即係平時大家上連登9up咁嘅mode嘅人

女嘅媒會揀個省鏡少少嘅 (引你班男士繼續科金
男嘅就唔會 (廢事破壞其他人自信

仲有呢一個職責就係幫手配對下
同其他男傾下偈,講下呢個好似幾好,果個又唔差咁
幫下手推波助瀾

有樣野幾好嘅就係主辦方係唔會阻止個媒配對異性
你可以當係收少少車馬費(500內)參加左一次speed dating

利申返先
我做媒果個唔係正統一對一果啲speed dating
係一個party 型式十幾廿個人一齊食餐飯玩下game果款
比較輕鬆寫意
佢應該係求其搵啲野講下
冇記錯一個4頭一個4中
相差唔多過5,6年
佢咁嘅年紀咁嘅家底
有乜女未見過
仲有你荒佢去應酬唔會
搵個聽得明自己講野,夾得黎,陪到自己過世嘅仲好
有啲pua會教你袋定幾個罐頭開場白
去到就睇人揀句子背返出黎
例如面相,睇掌,星座,講下貓貓狗狗,估下你性格之類
我諗佢口疾疾食螺絲係因為記性唔好或者背書唔叻
無樓無車 垃圾工邊敢去
一班人果啲我覺得ok既
單對單就真係再高要求啲
同樣地,都應該係識啲現實啲既人
男人玩8對8
450hk$算唔算貴
好似幾平
玩膠友app算數吧
如果連登仔講既係真
求其一個女仔開acc都講緊以百計(如果條件好既應該唔止)仔去add,口才唔叻好似好易比人無視咁

感覺speed dating一來即刻見樣,二來最少有機會比你面對面傾幾句?
點樣搵到做媒呢份工
有興趣
想做媒
有朋友做
拉埋我去玩
唔可以稱得上係工
因為只可以做三兩次
唔係就會俾人認得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞