EN護士面試揮手區

751 回覆
3 Like 33 Dislike
你咁驚咁唔好讀啦
你出實習都係一要醫院返shift⋯
就算俾你讀完,你岩岩新畢業,人地CND做乜撚野要俾啲筍位你唔洗輪更

除非你同佢有親啦一係你去報DH(好似要宣誓)或者私家診所個啲nurse
有頭髮邊個想食咖哩
讀到RN我都想讀 但現實係連EN都未必肯收我
其實好多學校都會收番自己親生仔 我見好多人都係OU讀完EN
之後下年就係OU讀番RN 見佢地好似逢親生必收咁
好難拎grade, 你考skill test ,教你同考你嘅老師唔同,佢地準則又唔同。啲學生好鍾意搞小圈子,排擠人。
想知今年係咪全部都Zoom in?
OU既話 上年已經係
請問巴打ou en幾時派咗offer ga?我好早in咗都未轉status 同埋未聽到有人收到offer wor :( 定係我又衰咗
我見東華en已經冇得apply en? 明愛仲趕得切?
利申:而家cuscs HC完year 1 真是悔終身
我都想知
7月中 未轉其實stats其實重有機會
因為去到7月頭都重in緊人
想借問下part-time degree(en->rn)競爭大唔大?
諗梗條路應該點行好
係ngo定self finance?定一齊派?
應該係一齊派 其實連in都係混埋黎in
cuscs hc伏?
有冇人報ou,到而家未收到interview通知?
上面有師兄話in到7月頭
因為佢email 到interview 個日都係6/7 左右
好似話仲in緊人
你幾時報?
5月17
明愛都可以
唔係一齊派
NGO派先
想知有冇人收經收到明愛interview?
想知個flow係點同埋會問咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞