EN護士面試揮手區

751 回覆
3 Like 33 Dislike
想知en有冇得駁上rn
梗係有
en一般可以讀conversion course轉rn>>>然後鍾意嘅可以再補個pt degree
另外聽東華班en講讀完hd可以直升degree year3
請問可唔可以講吓interview in咗啲咩
佢問咗咩 你介唔介意分享下
有文科top up degree 係咪都報唔到RN
邊個同你講
利申twc en
讀緊twc hdn嘅frd講嘅
佢話佢喺twc secret個page開post問
然後有Ching答咗佢話可以嘅

睇嚟佢都誤信讒言
下,我有fd真係讀完twc en,之後升twc rn喎

佢依家讀緊。佢仲要可以trans晒d科咁濟,上個sem讀3科only
可以啊
一屆en差唔多120-130人
東華senior year RN 最憎收親生仔
通常淨係收得嗰10個
你GPA極高+interview 出色
有offer咪可以
仲要最憎收親生仔
睇嚟條友應該都收皮
照另外位Ching咁講 你個frd真係神人嚟
唔係,佢gpa好似麻麻,得3左右。上到去仲要得2.幾

佢應該interview岀色?因為佢講嘢都有文有路
因為係twc黎講3已經算高
twc極易爛grade, 識幾個ou health associate grad gpa 3點幾既
黎呢到係fail 幾科 gpa得2.頭
如果冇誇大,咁畢唔畢到業都成問題喎
就咁俾佢哋碌過
其實gpa得2.x出唔出到ward架
想報東華EN
仲未搞。。。。
過幾日in明愛Rn, 真係會好易比offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞