EN護士面試揮手區

751 回覆
3 Like 33 Dislike
In完最後話跟成績
我係non jupas in
面試問啲咩呀?
我都係,英文gp in 情景題
有無話要gpa幾多?
佢無話幾多,剩係講最後跟成績派,而且剩餘幾多位俾 non ju人每年都唔定,上年定唔看前年大約20個,再上年得1個位
明愛你應該差唔多係時候會收到EMAIL Interview
我兩個禮拜前收到EMAIL Interview
我好似一月尾apply
明愛send咗email俾我叫我補交資料
好似五月interview
en唔會比rn輕鬆
反而workload相近但人工少一皮
Cgpa 幾多先?
Cu 老年學,community health practice 呢d都ok
EdU個top up degree health education 好似都收2.幾既,可以試下報,要報就快啦
呢d都係health care related既科,出路都係做NGO個d啦,建議你上返個科既網站睇都有講出路個d
想問報左明愛en既巴打係咪要親身交application fee,先會比你去IN??
唔係,網上交都有
可以網上交application fee?佢email話interview時交cash,但以家zoom in
sor應該系問以家要點交application fee?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞