[PC/I/A]アサルトリリィ Last Bullet(1)開服連續10日免費11連抽

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
無玩過依隻
見到巴打好似好不滿
希望佢將來有進步
不過如果好似你地咁講活動角完全無用又仆街啲
不過有機會實測再算
48小時內整好已經係有進步
戰力都差幾遠下

上面呢張唔記得係咪送

抽返黎↑

活動卡↑
有無SE嘅LAST IDEA跨年號維護咁耐先
活動角 你咪當係加下綜合值 早期拎黎做下過渡期 畢竟佢係一隻講數值嘅驚 數值低 自然就唔用啦
入唔到戰鬥既
呢隻驚摺埋啦 仲拎出黎講
想消吓體都唔得
始終都叫風光過
係衰在唔洗點課金都可以玩到好勁所以就執柒左
證明都係抽蛋GAME先多人課金
咪傻啦 last idea都幾呃錢 畢竟係SE出品
原來sino alice都係pokelabo,咁死ser唔奇了
後日再玩
個時sinoalice每日玩得幾十分鐘
好似送既卡仲勁咁既款
上左6星呀...
上完6星都冇用
升到120得32xx 戰力

btw 如果隻game真係同sinoalice 一Q樣
睇來唔岩我玩
最憎玩p2p + p2w
本身以為似unison league
雖然係SE驚
但LAST IDEA想課都無咩可以課喎
刷裝GAME黎
送水都算多
百萬亞瑟王果啲就真係要重課
你講果2隻我都無玩過
理解唔到
畫風唔岩口味

BTW 有無人試過佢個9人連線係點
出左未
lm我愛冰島妹
都係同一個戰鬥畫面,本身 1+3 個 npc,協力就變成9個人一齊打,但一個畫面睇唔晒9個人
同一個系統的game
sinoalice抄unison
之後呢隻game 係sinoalice間野出

主要唔係講gameplay
係講偏向問題
unison 似以前online game 以共鬥為主,打活動d野 真係實用,唔係為刷而刷
但sinoalice以pvp 為主,其他野係為左肝素材 你當fgo d 活動咁

(不過我當時sinoalice都係玩左一排就棄左,唔知有冇feel錯
唔課金體力得30 你派幾多水都好 同課長果啲都差成一大段啦 仲有課長一日啲水都多過無課仔
你冇feel錯 隻死愛都係pvp為主 平時啲活動派石係算多嘅 但pool數量一個月比一個月多 仲有每個月都出嘅新限定pool 啲無課仔同課長嘅差距咪越來越大
日任都未解完
幾時先整好
過左11點喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞