[PC/I/A]アサルトリリィ Last Bullet(1)開服連續10日免費11連抽

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇你想玩pvp 定pve 為主
我鍾意pve 多D
所以呢類game 我只服unison league 頭2年gameplay

死亡愛麗絲 係同一間公司出
所以真係有90%系統相似
你google 死亡愛麗絲 日服心得就明

死愛公會戰係5前10後 冇記錯的話
死愛都一樣係線上同步打

主要依家隻game UI UX都做得唔好
例如自動化上裝 到2021 都仲未有細分 同 hold 呢D功能 , 好失敗
冇都唔緊要你比我多選得唔得? 一把一把上好好玩? (定有得咁做我唔識
食石回體又好神奇 迫你食水先

簡單來講 隻game 係死愛2.0簡化&加速版
例如素材改做每日關有保底必掉某數目 , 唔洗刷
職業exp 比超多
我公司電腦都唔知點解玩唔到dmm版
應該唔洗VPN都玩到?
我都無開VPN去玩PC版
我覺得係你公司嘅IT BAN左
用公司電腦上DMM咁惡
我都覺得係㗎喇
大不了帶自己電腦返去
主要依家隻game UI UX都做得唔好
例如自動化上裝 到2021 都仲未有細分 同 hold 呢D功能 , 好失敗
冇都唔緊要你比我多選得唔得? 一把一把上好好玩? (定有得咁做我唔識#:)#dog
食石回體又好神奇 迫你食水先

自動化上裝方面
點先為之你想要嘅細分
佢已經有分類啦唔係咩
定係我理解錯你講緊咩
自動編成除左あもかせ
係有得揀咩屬性優先
メモリア類別 都有得複數咁揀

HOLD方面我真係無玩過有咩GAME有做到HOLD起某啲野再AUTO砌隊
你話HOLD起手上嘅部分用手改其他就正常
而家我地都做到依樣野
你想改走邊張咪禁入去揀

同埋一把把上真係覺得唔係咩問題
砌隊砌裝就係依啲GAME嘅樂趣之一
你懶淨係想享受劇情又可以AUTO

想知巴打玩開咩手機GAME
巴打係咪中意玩開CONSOLE GAME
定係對依個廠商有私怨
感覺上都係你講果不滿有啲雞蛋裹挑骨頭
專登係度踩咁
9個人都咁難夾時間
5前10後15個點玩
上Dmm都唔係問題
依隻驚要裝嘢先玩到
用公司電腦裝咁惡

癡線 hard5已經要7萬幾戰力
我接近6萬戰先過到
我5尾 應該要磨豆腐黎過
3星好遙遠
你去玩下韓仔D手遊就明我想講咩
係操作完全唔直覺
hold 果邊 連32bit 的pad 都百屌成材啦
事實上 隻game 真係單純外包換皮
要玩番同一隻game 點解我唔走去玩番死愛?
(利伸: 當初死愛已經覺得唔好玩 , 玩左兩三個月就收皮)

如果我只係鍾意玩劇情 auto 就唔會特登睇課長D片+刷特抽啦
琴晚我刷完隻兩張特效卡+N張單體特殊開局 之後一日上左五萬八戰力
練完之後再望下課長果邊 , 屌 成十萬戰力
你玩埋我果份 , 完全跟唔起
(雖然練之前已經feel到追唔起 , 已經專登諗住儲資源玩support 抱大腿 )
瞓左陣發覺推 po 推左幾頁
其實鐘唔鐘意玩無得強求,人人有自己喜好
我就主要睇囡囡既
主要係外征設計得低能姐
正常冇打果D 都應該可以拎獎勵
(而且冇打緊入場呢樣野 , 真係又係笑話來)
速成手遊market係咁
fans service既驚唔要求啲咩架喇 正常玩已經好
你去玩下韓仔D手遊就明我想講咩

有咩代表

係操作完全唔直覺

唔明咩唔直覺

Btw p&d有啲咁嘅功能咩
玩咁耐無用過
點樣hold 再auto砌
見巴打踩到咁
但睇完之後覺得佢講嘅野又好似唔係果回事
研究下咁解

封面用緊呢幾張
嘩 第一張
瘋女士世界第一!!!!
我都想知

我無VPN果陣係入到GAME 不過 打唔到戰鬥
只可以收下禮 抽下卡
c++ 呢d反而易搞

冇野好爭 淨係啲靚圖已經夠理由玩啦
以唔課金輕鬆睇下故當養生黎講都唔錯架喇
細細間 自己一個人用緊兩部
未驚過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞