[PC/I/A]アサルトリリィ Last Bullet(1)開服連續10日免費11連抽

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

本身想搵片比你睇
但韓仔game 少卡類型 , 好難show 到比你睇

不過諗諗下有N年前的百萬亞瑟王
https://www.youtube.com/watch?v=oAe5KJHB2E8&ab_channel=%E7%88%BB%E6%B5%AE%E9%9B%B2

你睇下人地幾多年前的game
都做到我想講的野

我講hold+auto 唔關pad事
(一時唔記得左係咩game)
個功能係可以先上某D核心卡 之後lock住去
之後再用auto 上某類的卡 (通常配合埋copy功能用)
pad 組隊都有得直接組成隊,唔洗一張一張禁
起組隊果到又可以直接強化,進化

事實上你可以呢D功能冇用
但有就真係順手好多
所以我先話佢係外包換皮
我估死愛的UI UX 都同我3年前玩的差唔多
幾乎每幾日就有生放
乜原來擴散性百萬亞瑟王有Lock卡再auto嘅砌功能
從來無用過
因為一定手動砌最好

好懷念依隻驚
我由Se開服玩到佢執都唔知
因為基本上一定都係手動砌
依個真。爆肝驚
當年Ranking每日最尾都要通頂追住條curve打
除咗結算前一日 基本上無時無刻有通知就要打嘢
而家已經無驚可以令我玩到咁多粒鐘
就算Se對上隻Last idea肝極都無咁過份
好記得當年個個前排都睇住條Curve嚟玩

利申:每次排名都前1千拎到彩卡差唔多突滿
自問Top tier
介唔介意講下大概咩位置有HOLD+AUTO
成段片係咁砌卡唔知幾時先係
第一張歐洲人
首抽刷出嚟
一見到卡面就肯定係追呢張
真香
開始
活動得翻10遊戲幣未換 仲有咩好做
咁快手呀
痴線點跟
100換10真係唔抵 拿啲體打其他野好過
仲有啲日仼 每日要打一千幣喎 咁快打哂
慣左其他驚肝度 呢隻驚實在太小兒科 好似隨便打幾野就肝完
想搵公會每日 9 點後打 BOSS 求收留

一葉都幾正
隱藏既
個生配信係咁喺度J卡面啲腿
有冇公會收人
id: 49 586 265 236
一葉隊個戀花飯島?幾正

無敵gif圖示主權

台妹冰島妹冇人撐係咩玩法
我都話hold+auto 唔記得左咩game
我段片講緊人地8年前都已經起同一個界面做野
唔洗一張張上卡

其實我講的重點係話緊隻game 係無吸取到死愛的不足
直接換皮而出

我當初見到隻game 的時候
我記得佢宣傳係以共鬥為主(死愛宣傳係以gvg 為主
但我依家睇番我覺得開發同宣傳兩邊有分歧
你睇番佢D新聞犒,佢講緊主力推gve (姐係外征任)
但事實上依家隻game出到來係點

認真我覺得隻game 宣傳同卡圖真係超班
但諗番死愛 當初受nier而大熱
不過幾個月後都半收皮 , 所以諗落都係唔玩好過

利伸 : 打機比較長情, 想搵D一玩只少以年計的game
冇年計,都半年計
對上一隻我又係好期待的game係鍊金工房online
點知又係垃圾來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞