[PC/I/A]アサルトリリィ Last Bullet(1)開服連續10日免費11連抽

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

頂 原來係呢個位
前排
物攻 單體 範圍
魔攻 單體 範圍

後排
Buff debuff heal

前排只可以裝前排卡 後排一樣
角色有得意屬性 但未知有乜數值加乘
又有新pool
又新POOL
我以為我眼花
唔複雜啦
你睇望番死亡愛麗絲 90%相似

咁Q多POOL 都唔知抽咩好
定係儲下石先
無玩過愛麗絲
我懷疑活動仲會有第3第4彈
洗唔洗咁撚多pool
日日都出新pool
1月31日先再諗抽咩
好彩唔係新卡,唔使抽
要150抽先保底
無課仔點玩呀
隻game未免太過養生,見得閒就講吓點升戰力
至於課唔課,現階段 其實個升法都一樣
課的話快啲咁解

卡唔講咁多,都係升原生五星先
然後就活動/派嘅滿突五星
集中升咗你主職先
ie你玩打手,奶原生五星 可以唔升住
(除非你疊埋心水玩多職,但如果唔係課,建議你遲啲先)

幾重要:order
有入團嘅,記得每日捐啲幣
然後換啲戰術盤升order(暫時唯一途經)
計埋hard主線有得限突order
唔多唔少都谷到1萬左右戰力

極重要:playe rank
初期開位用,位 直接等於戰力
而每升1rank都會升少少hp
hp唔計戰力 但非常之重要,所以唔可以忽視rank
所以即使無課 我都會建議爆下石回體
但爆幾多,就量力而爲啦

最重要:charm
暫時冇任何含金要素(雖然課長可以回體力肝料)
最盡可以只靠一把免費嘢 谷4萬戰力
4萬係要好好好好耐,但第一把六星唔使好耐,都貢獻過萬戰力
所以武器一定要養

首抽
暫時感覺起手都係一打一輔好
邊隻lily我覺得影響又唔係好大
當然細分都有分別嘅
但真心,抽愛角/cp好過
真係一定要揀,我會建議抽活動特效,快啲渡過新手期

組隊
打hard/ex之前就おまかせ啦

頭盔:暫時所有嘢都係based on而家嘅資源
話唔定下個月就有俾錢買嘅武器
話唔定pvp一出 無狂氣lily含得撚
不過到時先再算啦
1日1pool 做乜撚野
仲有另外兩間學校pick up未出
活動特效角係指邊d
真係唔識分 邊dpool 抽角 邊d pool抽 memory卡

想問升爆d金卡上60lv 之後可以點先?
我見有d有得進化 有d又無 點先進到
同埋佢派咁多張一樣嘅金卡點用?
我組團卡組又唔可以擺2張一樣嘅
全部都有得進化,只係你夠素材先會着燈
重複卡 限界突破用,app驚典型呃錢系統
平時咪1拖3嘅
升果3隻sup嘅lv/cham 會唔會加到戰力?
右手邊紫色框就係指event特效
唔係呃錢
係pvp 專用系統
令課長永遠屈機(keep住課)
唔會比歐州人一兩次的好運追到
全部pool都係抽memory卡
如果將卡有寫衣裝解放 抽中咗就解鎖角色
活動pool係守護天使第1彈/第2彈

夠料就進到 click入去睇下差咩料
都預左架喇

咁想問下d 相剋屬性問題
huge隻屬係左下角見到
但自己張memory 卡係咩屬攻 邊個位睇
顏色?水火風
星星係魔 arrow係物
x1係單 兩條/粒係mul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞