叫左咁多年雞都冇中性病,識左個女朋友修心養性反而出事!!!

427 回覆
3086 Like 81 Dislike
咁痴線 想睇呢個post
雞都一次一個客帶哂套 呢啲女人飲醉比南亞黑人執去幾十人無套中出
最危險既人就係自己人
咩人就吸引咩人返黎 唔好講到自己咁無辜
其實疱疹2型戴左套都會中,唔好以為戴套就無敵先得
報應抵撚死啦
啲粒粒痕唔痕㗎
唔小心搞左樓下士多阿姨,依加好撚驚!!!!
https://lih.kg/2363865

話唔定係士多阿姨比你
其實outbreak 前會feel 到有痲痺/ 神經痛, 即刻食藥會縮短病情. 感覺係你精神過份緊張先會爆
要學識同hsv 共存. 其實真係皮膚病一種, 暗瘡咁, 又唔會影響健康, 無事架
怨怨相報何時了
施主有無諗過點解會識到條女呢?
條女都一擔擔
仲衰。玩出病
叫過雞仲咁多野講
上一次就好彩 今次只係補番你上次冇中
抵死
唔需要歧視性病, 就算好人好者, 遇人不淑都有機會中
你地嘅歧視令到患者更加唔敢去面對疾病, 唔敢去搵人傾.
因為HSV主要潛伏在神經線周圍,佢繁殖爆發咪容易令神經發炎痛
不過唔爆又唔係完全無影響,始終病毒留喺體內對免疫系統都會有負擔
免費永遠最貴
成班臭鴨做乜撚嘢 講到男人好高尚咁 樓主之前一樣係咁叫雞 都係雞蟲咋 講到自己好乾淨咁痴撚線 即係抵撚死 你係咩人咪同咩人一齊囉
你依家都係有性病 都係好撚污糟 咪撚出嚟害人
你都叫過雞 今次你冇性病 唔撚係諗住搵個好女仔埋單啊?
抽乾晒
帶套已經可以最低限度預防. 想將機會再減半可以問醫生關於suppressive therapy, 每日500g valtrex, 可以將傳染機會減到最低, 不過要keep 住日日食囉. 對腎臟肝臟有影響
帶套其實唔會, 但好多時係傷口生喺condom 遮唔到嘅地方, 春袋, 大髀罅. 所以會掂到對方. 而且hsv2 患者就算無爆發都會有virus shredding. 康復左嘅患處長時間都會有病毒排出體外有機會經skin to skin / skin to mucous 傳染. 所以掂完康復左嘅患處要洗手, 唔好掂眼耳口鼻.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞