叫左咁多年雞都冇中性病,識左個女朋友修心養性反而出事!!!

427 回覆
3085 Like 81 Dislike
接觸傳染其實都可以幾大鑊,如果唔小心飲咗佢杯水咪賴撚哂嘢囉

衰啲講去酒店著左啲不潔嘅浴袍/用左啲毛巾就會受感染
生得矮,外母叫女朋友同我分手......
https://lih.kg/2225206
HSV-1和-2都是普遍存在且接觸傳染的。當患者產生和釋放病毒時,單純疱疹病毒就會傳播。

搞野要開燈睇清楚 見到人地爛肉真係唔好亂錫亂奶
你係真實個案 咁我信拉Ching
男人叫雞點都戴套,防到九成
女人爛玩唔會戴,點都易中
你點睇女人陰道入面有無皰疹
Hsv2無病徵都可以轉染

有幾分歪理又
mean 撚到
咁普普通通既正常女仔點解要比你呢隻雞蟲幫佢埋單
好耐冇聽過文員仔呢個字眼
俾錢去滿足天生嘅慾望點解係壞事?

叫咗雞唔俾錢就真係壞事啦,人哋服務你公平交易點解要睇唔起人?性工作者唔係人?你哋做乜關你撚事?

呢啲係好撚低級嘅說法,如果真係有報應,你咁樣講我諗你都會有報應
Ching心水清

如果樓主係叫雞惹到性病再傳過俾之前啲女
咁依個就係佢種下既因
今日俾依家條女惹到就話係報應姐

況且真係有報應論既話依個世界冇衰人啦
好好笑
好就女人唔好就累人
呢個真
唔明啲人點解覺得我約過一兩次實冇事
弊在俾你約到果個唔止兩次呢
事但一個有病都可以傳開晒

仲有果啲人成日都覺得對方正正常常睇落冇事
屌性病邊有樣睇
唔通要條尻/塊閪生疣,大脾生粒粒先叫做睇落唔正常?

出黎玩係你個人問題冇得話啱定錯
但可唔可以做足安全措施

好似話HSV病毒嘅復發會隨住時間而減少?
每次病發都會生細水泡仔又痕又痛
而食藥只係可以減輕
仲有好似話研發疫苗,三五七年後面世?

HIV嘅慘我諗都係世人對佢嘅歧視
冇記錯好似話依加keep住食藥個病毒量低到檢測唔到
可以生仔都唔會大機率傳到俾個b
仲要有性病
平吖嘛大佬
7日,15日都要實驗室驗
90日督手指就得
所以理論上佢冇教錯你
因為佢冇得俾你咁驗

冇記錯的話7日果隻唔可以當係結論?
要15日p24果隻先可以
男仔有性病,下面好容易睇,真係會有嘢見到,你都唔會掂
俾個任務你
入民建聯溝女
邊個回覆 幾樓
如果係梅/hiv咪冇樣睇
淋都可以冇流濃
係得疱疹同椰菜花先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞