叫左咁多年雞都冇中性病,識左個女朋友修心養性反而出事!!!

427 回覆
3086 Like 81 Dislike
HSV 1 2都唔斷尾啦
我細個開始生唇瘡,生咗幾廿年,每年都返發幾次
屌,條女都好帶脅
潛伏期
建議斬斷重練
簡單快捷
斯得摩爾哥症後群
D交友app真係害死人
命仔比刺激更重要
忍唔到隨時性病就搵上你
都好哈哈哈
咁多年都冇新藥成功面世過
但問題係有人中左都唔知 得唔到適當嘅treatment 仲覺得會自己好返嘅應該好小事 唔去睇醫生 有啲人唔認識呢個病架 死都唔肯認自己中左招 真係吹漲
未追曬post

不過唔洗太驚, 其實對身體無害, 不過會增加染性病風險
全求約1成人有, 因為唔嚴重所以無正式統計
而7成有hsv2 嘅都無病徵, 只會潛伏係神經系統
有可能唔係你gf 傳, 而係你一直有而無病發所以唔知. 你話你有keep 住check, 但正常性病檢測都無check 呢樣, 要特別要求先會驗的
你近期染病, 仍然有病徵/傷口就去做hsv2 swab test, 即係dna test
如果已經好番, 但病發一個月內, 就做hsv2 igg, igm test. 知道結果就知近期定係一早已經有
我個嘴中左招6年定7年 到今時今日都成日復發點搞 個個月都生
仲蔓延埋去下巴 一開始用acyclovir都有用 但愈黎愈冇用 我仍然期待有新藥面世

女人特別係生喺陰道入面真係幾難發現 仲要隔幾日就好返 跟住就諗住冇事
然後啲男人又以為睇唔到lesion就等於安全跟住就奶晒野
我幾同情樓主,咁樣畀條女害左。

以後就算你同新女講話畀前度過毒,9成女人唔會信你,心入面實話你叫雞惹返黎
免費係最貴.
真醒
溝女根本係騙局
疱疹性病嚟嫁咩?
利申:好似有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞