叫左咁多年雞都冇中性病,識左個女朋友修心養性反而出事!!!

427 回覆
3086 Like 81 Dislike
karma is a bitch
呢個case除左抵死我真係冇野好講
樓主以為自己係咩好男人呀?
咪又係死雞蟲一個
搵個公廁翻黎怨得邊個
肯定係搵個啲成日扮純姣婆咪出事
會叫雞既男人個腦都係廢架啦
比呢啲公廁呃真係唔出奇
自作自受抵撚死
鍛煉身體,抵抗力好就冇事...
一齊醫囉
真。臭閪
同意,渣男,話該,應該送埋椰菜花
你一世叫雞叫到死個日就完全唔反對
但好撚多係樓主呢啲自己叫完雞
之後又搵女仔埋單完全隱瞞自己叫雞
惹埋個女仔

好彩今次雞蟲樓主搵著個公廁中大獎抵撚死
但更多單係條仔叫雞叫到惹埋比條女
成人台個性病po幾撚多呢啲case

總之啲雞蟲中意叫雞叫到中性病理撚得你
但你一叫過雞就咪撚再搵女朋友
咪撚害人
復仇者 常流連交友app夜場ons 誓要將恐懼散播返俾全人類 以洩當年中招之恨
雞蟲搵著個公廁唔係報應係咩???
係抵撚死
如果比佢好彩搵個好女仔埋單
個女仔完全唔知佢係雞蟲
個女仔就真係慘啦

所以雞蟲樓主根本係抵撚死
雞蟲配公廁襯到絕啦
扮咩可憐
同意 要修心養性有頭家 梗係娶一樓一啲雞
起碼做親都會戴套 一定安全唔會有病
叫完雞之後驗左身冇事其實係OK,相信科學,唔好 道德綁架

但係我贊成如果自己有事唔話俾人聽係好撚仆街
但係check咗自己冇事你話唔話比伴侶聽你之前勁叫雞係自己嘅選擇,唔提及自己嘅過去道德其實冇問題,除非影響到別人身體
距LLM
有疹條女應該會痛喎
口交最普遍
你自己覺得驗過身冇事係ok咋
唔代表女仔係咁諗
唔代表你條鳩唔係臭架
一日叫過雞你已經係好撚污糟好撚嘔心

女人唔係處都已經話係臭雞
但男人叫雞冇中就已經係ok
永遠對女人個標準天咁高
對男人個標準就仲低過畜牲
做咗咁多年雞都無中性病,識咗個男朋友修心養性反而出事
峰迴路轉
生生性性叫雞咪算,修咩心養性
你放過其他正常女仔啦
哈 又一pair準備分手 開心~
唔好分 咪放出嚟害人
唔係講笑
我認真諗緊反正都溝唔到女 可能真係同佢一世算唔洗煩
但又諗落條數唔岩 明明係佢害我點解反而我要幫佢埋單

有性病一齊醫囉
仲講到自己係受害者咁 簡直係抵撚死
兩個結婚岩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞