警世!裝大金冷暖變頻變淨冷!黑店!

201 回覆
161 Like 23 Dislike
成日有人報警
咪撚亂屌人,可能夏天先有暖氣呢
叫得直銷中心都無咩好野
警世:
-2019 年秋,武漢病毒實驗室 (WIV) 有職員染病,病徵描述與其後12月爆發的肺炎疫情相近
-2003 年沙士疫情後,武漢病毒實驗室 (WIV) 成為了世界知名的冠狀病毒研究中心
-至少從 2016 年起,武漢病毒實驗室 (WIV) 開始對RaTG13蝙蝠冠狀病毒進行實驗,此病毒與 Covid-19 96.2% 相近

美國國務院官方調查:
https://www.state.gov/fact-sheet-activity-at-the-wuhan-institute-of-virology/

中國共產黨害死全世界2百萬人,搞到民不聊生
冇晚市堂食、冇得做gym、永遠要帶住口罩都係武漢病毒實驗室導致
如果想追錢就消委會,但呢單嘢睇佢都冇心負責任,我唔相信問二日都問唔到點解決!
高過20度部機喺唔會開暖氣
告我就等相關部門告,冇理由咁樣俾件貨不對辦人裝吖?裝工成萬蚊㗎!

屋企人都仲過招
買完唔啱型號
比部平幾嚟
再外收多安裝費
相關部門告 =/=處理左你單野wo ching
你都好彩換到,我而家部機換要搭棚,重要加雪種,我裝部機淨裝工都成萬,居然裝部淨冷俾我!
佢係手寫單潦草到仆街
然後係錯少少英文字母
就變到平價model
好撚仆街嘅
伏都照受
換唔到
DKLM
處理我就預佢唔處理,我都括左出去!
直到大金師傅飛身出去先發現,即刻影相滙報公司。
Ching仲有各大報章/網媒
Fb/ig page
你係括出去就有咁大玩咁大
呢d黑店唔應該俾佢仲存在到
睇到佢門口賣埋D大陸垃圾你都仲入去?
講真買大型電器我寧願去大型電器鋪買
總之佢張單寫咗大金冷暖冷氣,錢就佢收嘅,唔喺要我自己查嘛!
人地出錯緊係全費由人佢搞返好,點解要再收?
如果每一單都咁玩野咪fatfat
點可以俾冷氣佬大兩野就受
報海關刑事要搵人坐監的
佢原全冇想解決件事嘅意思同誠意
等睇樓主update
佢好似del 撚咗自己google maps?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞