(XL) XL fleet 長牛集中營 (3) 之苦主討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Adn 你入場了?
入左喇 應該都係炒佢打鐘果一波之後睇熱度啦
搵到一隻好似唔錯 做汽車保險 $inaq 2月9號合併 個理念幾好又冇咁多野搶 個商業模式似snow咁 用幾多計幾多
睇咗,係lemonade competitor,仲有同ford合作,幾吸引
入左amci未 下星期如無意外可以爆一波 唔知上唔上到30但應該都有20-25
入咗嚕,訓喇早抖
Good night
你講果隻野升到停唔到
屌,我都想等佢回
下星期返一返得唔得呀
應該會落番22 換名魔咒 希望多d paper hand
Dnmr已經錯過左 又話增發回一日下日又新高呢隻真係渣到佢上80
邊隻?無跟開SOR
如果有買dnmr應該唔會做paperhand
Dnmr 其實我上網睇,無乜增發個消息,增發價又見唔到,水位太高,無乜事我都係等衝ROCH
佢自己講增發但冇講價位 幾日前比gme同增發事件整到42蚊尋日就到左57蚊
仲要成晚都唔比位你入
呢類可分解膠感覺會似素肉咁 一定會上百蚊 xl就真係放少少擺下睇下係咪整緊個大彈弓 adn炒完一波都唔擺咁多 睇技術面不過不失 熱度好似差d 怕好似xl咁沉寂勁耐

Roch有dnmr做前鑒感覺會同佢拍住價位

Sbe 11號都合拼 睇下佢會點走先 都係放少少玩下

仲有個inaq 9號都合 又係唔錯既野黎
係呀唔多公司做,但係又夾到china joe 未來方向,真係揸得過。

Inaq 等佢合完我都會入
Amc豬撚咗一半
返嚟xl懷抱
哈哈我贏完再輸番大插果日忙緊 一開番已經6蚊 8.7走左 如果17走左 再6蚊入番就fatfat
唉 17唔走真係衰貪心 屌
好撚後悔 上咗寶貴一堂
原來有人買dnmr
唔好嗎?
就係睇好 唔想比太多人知
???
咁快就軟
一早拿過spac果時都叫入 佢同roch有咩唔同 想換去對面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞