(XL) XL fleet 長牛集中營 (3) 之苦主討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我都排緊入
15.52換左入d tpgy睇下彈上去食唔食到一波 xL要貼近2月再買 呢個回調係賺錢機會

Amd 聽日應該會爆升 我都信念佢財報
Amci依家入可以?
差唔多啦 2.2都有個票投 坐都唔坐得耐 到時賺一筆再走
淨低嘅巴打你咪等到2月? 蝕住等
好撚慘 明明有實績 但就係吸唔到人氣 我岩岩左d短炒既好快會返黎 今日呢下大插水 又比我賺返 都算唔錯
我見冇咩討論度咁
登仔話要換曬成個政府既車做電動
玩bb既 可以留意下nok
佢而家成交量先岩岩上黎 價位都升唔多
xl 真係名正言順用黎"坐"既股 都知佢唔會再點跌 但日日唔升都係慘
時間成本都磨晒啦 望住其他升到傻
一早放哂,係其他賺返喇
仲係度磨
希望 到時賺少少就夠
仲等緊xl 11號生性
我唔會搏呢啲第三四水
bb都叫有基本盤,nok而家入落左去上唔返
話說想請教樣野 玩SPAC股其實由潛伏到公佈然後再到宣布投票日 中間都有一段長時間... 其實係味應該係每一個點都玩完就走左先 唔好磨?
Bb我都係貪佢本身有機翻身 真係7左都有命 不過尋日個大市突然咁我走左 同埋覺得開始唔係yolo只係比人搵笨(賺左dd飯錢~)
希望xL 有力打番熊軍一面屁啦 個個都唱好
Yolo只係focus gme,其他只係有人借勢炒起
要食都有啲水位食,但唔好追太貼
真係要炒就直接炒gme好過
有冇人炒下XL
有基本盤就唔怕啦,其實而家只係過左一個月
早幾日低位我都加左碼
冇咩怕我個倉暫時得xl 同amd 今晚盤後amd 就換amci
amci琴日入早咗仲以為已經觸底
冇,冇人知呢隻垃圾
Xl我中長線投資,反而唔太想有人搞
炒完個名臭左,之後啲人唔敢再買
而家上到40我都未必放,除非係升太急明知會回調果啲情況
自己要炒咪拎啲錢買其他野囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞