(XL) XL fleet 長牛集中營 (3) 之苦主討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
SAME
改名前入左
入到25個時溝左d 29個時冇放
有冇人幫手係WSB開post

唔知真假 尋晚係Twitter有幫手洗 今次打得起個陣要比公司拎番d資金佢長久會做得更好
唔計做long 扣開72%short xl係32pt
xl 要起飛
真係?
唔知真假

但呢個得6%似係總股出錯先72?
仲有幾多人留守XL🥲
遲下返嚟
去左amc博殺下星期個市會好動盪各位睇路
係被逼留守
Btw如果gme amc真係炒得起要政府填數 係依家經濟仲未復甦既環境下要推新能源政策既話 xl呢d平價車又會有受惠空間

老實講睇清楚埋佢short float咁少既話得出結論係佢公關做得唔好 市場投資人對於有想像空間既產品更有興趣 簡單黎講就係人氣不足 唔似蔚來咁有中國夢做底力

解決辦法就睇佢財報係實唔實現到佢預期 現有資金佢又多左約8千萬 對於佢發展方面有幫助 炒中短期既話可能就難受d

有機會既話留意下xm 同 dnmr
Xm係新股黎見佢定價30第一日就機構頂到40開盤
Dnmr觀察左好耐終於回調同增發(未知增發價)
未來市場應該會有一輪大熊市(vix 高)有現金係手既係一個好機會 但要留意下美國市場點處理gme事件

祝大家都賺到錢
遲下返黎日日day trade執石仔
橫得你咁靚
返嚟就直上架啦 all in 11號
DNMR $20揸到而家,係咪應該止賺先
Gme搞到咁大件事你都唔止盈既我pin左
你睇下恐慌指數做參考 我個人覺得需要止盈 雖然唔會插穿你個價但佢跌十蚊你都可以賺好多
知道,感謝
我都留意緊佢幾多增發 佢增發對我黎講好事我未入
同埋又多左錢做研發or業務擴張都幾好 睇好佢
18蚊點搞
想開始入定年尾long call
大家點推
19蚊時溝左
個總股本錯 佢實際比人沽係好低就算有都走曬啦 18-20橫左咁耐 d put都食曬

同埋gme amc都未打爆再分散唔夠力
其實我都係食花生 但我等黎緊 earnings 呢d位可以入番多少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞