(XL) XL fleet 長牛集中營 (3) 之苦主討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
黎緊可能大爆炸果時入都入tsla啦仲xl
仲有祝我amc好運 我又all in了
呢度擺50股睇佢點玩就算有突破先再加
星期一開始 d fund 拆long倉cover short 倉, 我覺得呢劑應該回調姐, 祝你好運 amc 我操作係睇位 put, 我反而想入amci xl 我都係 short put姐, gme long option d profit 買番少少 xl 唔過份
Amci都係睇好 不過應該合完都要比人洗禮番一星期
amc炒唔炒得起
我都轉左去amc
Ps 你set左幾錢放?
睇情況 最主要睇佢29號結算果時有幾多沽空股未平倉 有50-70我都博佢上100
睇路啦
如果要炒wsb,我都係覺得直接買gme好過
amc條數各方面都唔會好過gme,唔好因為amc每股平啲而有錯覺認為抵買左
均價幾多 amc 又同船
13.8
咩條數 我見佢冇左破產危機 加上2佬 同埋目標價23
我13.8的均價 覺得值博既先join 星期一睇下咩情況先 最主要睇佢有幾多沽同幾多未平
提防配股抽水
一早配左啦佢仲配就比人拆曬場嫁喇 依家最大資金係美加果邊 佢地嬲起上黎唔係噴下油就得
有咩無可能 NNDM 都配左好多穫啦...
人地成交量6億bo 你真係配?同埋唔係話配就配得要時間同埋佢financial report黎緊唔記得左差幾日內唔比做呢d野 因為會直接影響股價 犯法的
最主要係有危有機 我仲後生 呢d錢唔影響我日常生活 機會唔係成日有 仲要依家呢個時勢 所以我覺得可以博下
咁我都覺得GME未完可以ride下 個momentum仲係度 最緊你自己有個plan知自己做咩 我都想大家執多D錢
我都all in咗 11.8
岩 大家賺多d 呢年辛苦大家要補下血
樓豬隻AMCI 漲左勁多
不過我入哂落AMD度
Xl 呢隻垃圾......
Merged 完買到依家插足咁耐
上過35架 插左成個月返落黎咁解
琴晚又突然有啲起色
我咪merge 完追
接盤俠
返黎圍爐了gme真係激死我
我係amc聽日先開始行權 你gme仲要限買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞