[viu]韓劇 哲仁王后 (2)

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

其實真係唔差呢套劇主角配角奸角都

Dc圖

Full make up mama好靚
From IG
五個孩子 唔計申惠善 本身都ok好笑
第13集會唔會哲宗攤足成集
個caption同幅圖好襯
極大機會
一定最後先醒
最後醒就係14集預告
好似上次宜嬪射mana咁撚觀眾
有人擺左中殿辭典上網有無人識翻

剩係識第一張 No touch
No touch: 各自過着幸福生活的意思,引伸各自做各自喜歡的事,推測為佛教用語
屎manner(冇禮貌): 如大便般的污穢物
美食店:人多的地方
Good Morning: 早晨問好
Okay:認證
Fan club: 守護神、以純粹的心祈求守護的人能幸福及成功那般珍貴的存在
Anti-fan: 更強的守護神,如風納土城大將軍級,比起fan club更強烈關注的那種人

太多啦,譯唔哂,揀咗幾個譯住先
過兩日再睇下,都幾好笑
No touch變佛教用語
終於追到最新12集可以睇哂成個post
呢套真係好笑又好睇 主上同Mama好襯 可唔可以再多啲對手戲 重甜又得19禁過早兩集錫錫都得架

Mama身邊既洪燕同崔尚宮都好正 又溫馨又搞笑

預左宮鬥一定佔好多 真係好想睇少啲好蠢既花真+好煩膠既金丙仁 睇到爆炸之後佢攔住Mama個一下真係差啲爆粗
今次唔會俾佢撚到
都會睇
申惠善演技真心正
我一路睇一路諗佢係咪本身個人就咁粗魯

第一次睇佢係我的鬼神君
個陣佢做一個好溫婉嘅角色
好大對比
好勁~~OK係認證~哲宗理解能力都唔錯
本身應該係爽朗掛呢套戲真係豁出去,但又唔覺得浮誇
等第14集
睇rm 本身似怕醜
小白癡
btw佢真係套套唔同劇比人感覺都唔同
仲有兩日 點捱
寫中殿辭典真係好甜哲宗係真係記住mama講嘅每一句說話,唔係覺得佢講野奇怪,係以理解一個人嘅心去學習劇組唔俾糖,自己揾糖食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞