[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (25) - 劇都完埋... 幾時有偽團綜...

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
我都係想見U巴

毒撚一個,無嘢好見

見埋咁多位
叻啤粒飯埋啤po大神同首席額頭 真係男女通吃

香港啤粒是癡線的…

偷影門面
有冇巴打去過dream con 係咪要對身份證果啲

諗起隻熊係前幾日vlive到講搵啲啤粒 好酸
星期六係咪可以去見U巴

伸住脷拎

如果你真係伸住脷黎拎既話…
你隻碟會少咗張門面,多咗張垃圾雨小卡

知錯

無去過... 唔肯定...
通常都係拎飛嗰下要 check 啫...
入場唔使掛...
話說D 碟已經到咗...
咁啱今個星期六我又有其他嘢要交收...
如果你地想面交既話...
可以星期六三點至四點去登打士街H&M 隔離個公園仔搵我...
面交既話到時俾埋錢我都得,唔使入黎入去...

如果係想黎既話,麻煩寫個 email 俾我先,唔該晒
reveluv.hk@gmail.com

email sent
想sat 到時交收,thanks

無去過... 唔肯定...
通常都係拎飛嗰下要 check 啫...
入場唔使掛...

想買牛飛入場睇啤啤但又怕唔係本地人入唔到場

Oh 原來承歡就係Wendy

想買牛飛入場睇啤啤但又怕唔係本地人入唔到場

其實我覺得就唔會check 既... 想去既就去咗先啦

其實承歡係我女人

很想要吧!
我門面真係正!!

嗱,我D 碟有小票架...
廢事俾某飯站話我D碟唔計銷量...
[img]https://c1.staticflickr.com/5/4155/33925721683_c4f8c1834a_c.jpg[/im]
[img]https://c1.staticflickr.com/5/4181/34734818195_cec5152535_c.jpg[/ig]
很想要吧!
我門面真係正!!

其實承歡係我女人

好靚啊!
[img][url]https://c1.staticflickr.com/5/4155/33925721683_c4f8c1834a_c.jpg[/im][/url]
[img][url]https://c1.staticflickr.com/5/4181/34734818195_cec5152535_c.jpg[/ig][/url]
很想要吧!
我門面真係正!!

很想要吧!
我門面真係正!!

收到隻碟真係要改裝下個封面

屌7佢啦
行得正企得正洗咩加密

屌7佢啦
行得正企得正洗咩加密

睇到隻雨個樣真係唔開胃...

睇到隻雨個樣真係唔開胃...

買定雙頭筆先
佢地上台灣個綜藝...
唱歌果到...枝咪開到把聲好似好怪咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞