[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (25) - 劇都完埋... 幾時有偽團綜...

1001 回覆
24 Like 7 Dislike

你使唔使咁可愛呀....

利申我都好鐘意姐弟戀 見到hotjoy咁主動 會好興奮
好代入左星材

小心D 呀... 呢度D 啤粒係癡線佬黎架...
所有同門面有接觸過既男主角都唔會有好下場架...

好代入左星材

你個名

好代入左星材

咁我收返埋我啲情緒先

好代入左星材

你個名

記得買門面solo album

好代入左星材

你個名

記得買門面solo album

打算信和

咁我收返埋我啲情緒先

咁 647 唔會有事既...
錫又無,攬又無,訓心口都無...
隻垃圾雨一次過做晒647無做既嘢... 已贏...

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

647 算係咁 小攬
Hotjoy第一次擔正 就奉獻哂出黎

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

647 算係咁 小攬

條咸濕仔特登抽水

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

647 算係咁 小攬

你話畀池昌旭宋仲基劍仔就話啫 雨仔喎

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

647 算係咁 小攬

屌你老母咪撚再講條撚屌 買CD photobook記得撕撚左條撚屌攞去抹抬再燒尻佢條仆街 諗起佢都作嘔

咁我收返埋我啲情緒先

講起又嬲
屌佢老味條咸濕仔

647 算係咁 小攬

屌你老母咪撚再講條撚屌 買CD photobook記得撕撚左條撚屌攞去抹抬再燒尻佢條仆街 諗起佢都作嘔

呢位啤粒好重怨氣...
我淨係用筆好似門面咁畫花某個人算啦...
我都想買隻ost
但係我部mac無cdrom入唔到落iTunes

咁啦...
多個10隻先開團...
聽晚十二點截人數...

唔會約交收, 全部順豐到付...

有興趣就留名先...
聽晚夠數既話先再聯絡入數...

1. ReVeluv
2. Wen 巴
3. yoon sorim
4.額頭
5. Joybb
6.九龍城碼頭圍
7. 蜀山徐長卿
8.宇宙大明星
9.黑朱古力

係未買?我地爭緊一個喎

1. ReVeluv
2. Wen 巴
4.額頭
5. Joybb
6.九龍城碼頭圍
7. 蜀山徐長卿
8.宇宙大明星
9.黑朱古力
10.啤咩啤

1. ReVeluv
2. Wen 巴
4.額頭
5. Joybb
6.九龍城碼頭圍
7. 蜀山徐長卿
8.宇宙大明星
9.黑朱古力
10.啤咩啤

夠數
其他人想一齊訂既話可以繼續留名,聽晚先截人數

啤粒係未同車厘一樣唔使訓...
咁夜仲有相出既...

冇水印

1. ReVeluv
2. Wen 巴
4.額頭
5. Joybb
6.九龍城碼頭圍
7. 蜀山徐長卿
8.宇宙大明星
9.黑朱古力
10.啤咩啤

夠數
其他人想一齊訂既話可以繼續留名,聽晚先截人數

出現了
你地同一隻碟有咁多隻
係用黎儲定散唔到貨

post 下相召集班芯飯返黎先...

All back真係顯老

其實放頭髮已經夠晒尾機

打柒你阿嗱芯南

呢位啤粒好重怨氣...
我淨係用筆好似門面咁畫花某個人算啦...

拒絕異性接觸
又647

你地同一隻碟有咁多隻
係用黎儲定散唔到貨

d碟我係拎黎派俾人傳教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞