[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (25) - 劇都完埋... 幾時有偽團綜...

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
話說D 碟已經到咗...
咁啱今個星期六我又有其他嘢要交收...
如果你地想面交既話...
可以星期六三點至四點去登打士街H&M 隔離個公園仔搵我...
面交既話到時俾埋錢我都得,唔使入黎入去...

如果係想黎既話,麻煩寫個 email 俾我先,唔該晒
reveluv.hk@gmail.com

咁快到左

我睇睇時間先

你係未想我好似其他飯站咁要GB 咗先交收碟?

你係未想我好似其他飯站咁要GB 咗先交收碟?

成個水塘都抽到乾啦
成班啤粒咸濕仔
成班啤粒咸濕仔

得我地反劍反雨係君子
成班啤粒咸濕仔

得我地反劍反雨係君子

cdwarehouse 會唔會有門面solo

做咩唔跟訂

做咩唔跟訂

學生哥冇正職洗費大左馬會冇俾錢
所以冇訂到,係我對唔住門面

做咩唔跟訂

Cdwarehouse入唔入呢啲碟架 信和?

我都想馬會俾D 錢我使下...

Cdwarehouse入唔入呢啲碟架 信和?

CD屋有啦, 咁但係當然會貴返少少啦...

門面呢去左bian

可以星期六三點至四點去登打士街H&M 隔離個公園仔搵我...

已覆 星期六見

已覆 星期六見

星期六係咪可以去見U巴
星期六係咪可以去見U巴

伸住脷拎
星期六係咪可以去見U巴

你又唔係跟我買碟,過黎搵我做乜
星期六係咪可以去見U巴

伸住脷拎

如果你真係伸住脷黎拎既話…
你隻碟會少咗張門面,多咗張垃圾雨小卡
星期六係咪可以去見U巴

伸住脷拎

如果你真係伸住脷黎拎既話…
你隻碟會少咗張門面,多咗張垃圾雨小卡

我都係想見U巴
叻巴入左數send左email俾你
不過我黎唔到面交
我都係想見U巴

毒撚一個,無嘢好見
叻巴入左數send左email俾你
不過我黎唔到面交

黎唔到唔緊要,我都係寄順豐啫
叻啤粒飯埋啤po大神同首席額頭 真係男女通吃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞