[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (25) - 劇都完埋... 幾時有偽團綜...

1001 回覆
24 Like 7 Dislike

[img]https://c1.staticflickr.com/5/4189/34648432255_9a2eeb2dda_c.jpg[/mg]
話說前排朋友執屋俾咗堆16年親媽月曆飯卡我...
另外自己又有一 set rookie postcards 多咗出黎...

為咗多謝各位對門面咁支持....
上面跟我一齊訂碟既巴絲打我都會每個分D 送晒出去....
收到D 咩就隨機啦... 唔好同我講要邊個邊個...
係啤粒既就送咩都會鍾意

你真係勁多收藏

你真係勁多收藏

呢度只係小部份黎啦...
如果影晒所有嘢既話應該會幾震撼...
不過唔會啦... 執餐死...
望到na巴張圖
好似望緊自己啲野咁

話說近排好多站都出手幅 set...
好似全部夾埋晒一齊出咁...
跟住 wenever 又出本PB...
不了啦...
要戒飯站嘢...

你真係勁多收藏

呢度只係小部份黎啦...
如果影晒所有嘢既話應該會幾震撼...
不過唔會啦... 執餐死...

幻想到
你洗唔洗迷你倉
Between 知唔知邊度仲有門面封rookie

我屋企....

我屋企....

我仲有一隻啦... 如果你係要既可以放埋俾你

Printer 影既車厘呀...

好多車厘呀....
Printer哥仲係到

Printer哥仲係到

printer 真係神一樣既飯拍...
純粹為咗影車厘而影...
咁耐以黎一樣飯站嘢都無出過...

幻想到
你洗唔洗迷你倉

黎緊要將其他團既碟入倉啦...
屋企只係 keep 返娘娘同啤啤既嘢...
Printer哥仲係到

係愛呀車厘
Printer哥仲係到

係愛呀車厘

車厘見到有靚靚飯拍見到實開心死
而加係咪得番printer大神係車厘飯拍? 同埋其實之前個fairybloss咩事要直接del埋
IRENE JENG
而加係咪得番printer大神係車厘飯拍? 同埋其實之前個fairybloss咩事要直接del埋

車厘飯站真係得返 printer 哥架咋...
Na巴會唔會代飯站啲手幅
Na巴會唔會代飯站啲手幅

唔會啦...
手幅真係不了...
買咗返黎其實無乜用....

向printer哥致敬

向printer哥致敬

車厘飯站真係好少 printer哥

printer哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞