突發! Eric Ko被割席

530 回覆
257 Like 15 Dislike
佢之前參加milan個比賽拎第一
Shu!你殊個下要個氣場夠定
你要俾啲pressure佢⋯⋯
任何財務問題請與高耀忠先生本人聯絡
似係借街數比人上門追數
http://www.etnet.com.hk/www/tc/lifestyle/officetips/executive/63588

Dogaroo創辦人兼首席馴犬師高耀忠(Eric Ko)從小熱愛動物,希望把自己一貫的理念灌輸給其他人,長大後決心於澳洲墨爾本修讀犬隻訓練師證書課程。2006年,Eric回港在樓上店舖創立Dogaroo犬隻訓練中心。當時寵物服務行業在港並不盛行,Eric希望把他於澳洲所學引入香港,並介紹給同樣喜愛狗隻和對犬隻訓練有興趣的香港人認識。而「Dogaroo」的命名,就是取自英文譯音的狗「Dog」,加上來自澳洲的袋鼠「Kangaroo」合併而成。

可能係shu 左第二d 狗
點解咁講?
雖然我都覺唔黃都唔會藍,頂盡離地/港豬
但撚狗真係好勁
屌..我以為賣大興廣告扮IRONMAN條友呀
原來你岩岩死老豆 疏囉 blocked
原來你老母咁生你出黎 blocked
on9, Cesar 同級啦,係咪最top...
玩到咁世界上都係最top
自己開公司囉
好似大家食咁個logo係佢個嘜頭
個個都狗衝啦
你帶你老母睇下醫生啦blocked
似係chuuu多d
佢d片好撚好睇
嗰個係Eric Kwok呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞