突發! Eric Ko被割席

530 回覆
257 Like 15 Dislike
又係你條撚樣
正常
總有唔正常既人
佢個人既名氣先係最重要既資產+ 佢既實力同經驗
佢而家放哂風,大把金主搵佢傾計
真係唔識分莊閑
而家咁肉酸仲有生意?
盤生意根本就係靠佢個名先做到
Eric 自己開好過啦
一定大把人科水科人比佢搞
請尊重 謝謝
omi好正, 有個傻傻地既人一齊主持幾有火花
真,講得出呢句都幾嘔心
鍾意動物先多神經質,自己先係道德標準,特別是貓主
利申貓主
其實d YouTube channel係咪間公司都有出resources去做, 例如d crew。所以eric先比人收左無得用
打你老母啦
自己屈人藍屈到上腦
就屈埋討論嘅人係打手
你成個思想係咪只得鳩屈㗎
連登仔咁撐佢已經係佢死因
冇養狗但有睇開eric ko啲片希望佢可以快啲開多個channel keep住曝光率再自己搞多間
like返佢新facebook同ig先
facebook:
https://m.facebook.com/Eric-Ko-2352935811435597/
ig:
https://instagram.com/ericko_hk?igshid=1h3z42vwoq3cp
佢比人感覺佢唔係扮
人有演技但係狗無
佢youtube 佢自己果d狗 係train 到好多野都識 有條係講做掌上壓 sit up 果d 咁佢點都花左好多時間 心機教 我相信呢d 用打既方法係教唔到
除非佢演技真係超好
G持
佢做左30幾年
宜家同舊公司分家先有一大班人出黎唱衰佢
如果真係打狗用電圈
係呢個年代有曬social media點會收得埋
唔係睇唔到... 係指估唔到佢會咁樣
好似係特登搞
個前設係要解決護食
搶完野食佢話This is the first I met him, you say he's relaxation之後誤判佢calm down 想摸佢
點知被狗咬 之前對住個鏡頭話I didn't see that coming 賴被佢偷襲
上面成班人唔識英文係度負皮我
又鎖件新聞農場垃圾狗
Shuu!!!!

我自己有養狗 所以都唔信佢係打狗果d
都係果句狗唔識演戲
佢係咪30幾歲咋
點做30幾年
Cesar 虎型姿勢好正. 可惜隻狗重勁. 笑面虎, 秒咬之後變臉,  再扮冇事發生
但個主持最後好似收養左隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞