突發! Eric Ko被割席

530 回覆
257 Like 15 Dislike
屌你老尾
情侶仲要做生意,一分手就自然咬住唔放
中間仲要夾雜一堆私人思怨
如果普通business partner 大家最多咪拆夥唔再合作好黎好去
無料爆就唔好咁多野講
但佢先係最多野講果個 白咭confirmed

自對一打先得
其實好肉酸
自己間公司仲喺度
eric個post都無爆啲咩陰毒嘢
佢反而走去eric個facebook發癲
如果道理喺自己呢邊
就拎證據出嚟喺自己公司度同eric對質
攤開晒嚟講人街外人先睇得透

本身網民因為節目見eric形象正面嘅時候
佢仲走去人哋度發癲好輸蝕
因為一般人唔會見到佢哋私底下嘅恩怨
只會見到有個痴線婆走嚟發神經
你問D狗主識間鋪定識eric ko
真係盲既都識揀
仲有搵佢幫手嘅狗主都全程在場
cable幫唔到佢咁多
咁多集咁多狗主夾埋喇喎
而家d人先黎抹黑佢真係可以慳返啖氣
佢一路以嚟都本著教人用心教狗同唔好傷害同棄養
明眼人一定睇得出,況且反應根本呃唔到人
如果佢真係靠打狗電狗冇可能贏到比賽
訓練營嗰幾集
同時幾個狗主
點夾到咁多嘢
女人鬧交係咁
係咪因為隻狗天生母性 ,好照顧個bb

另一隻就唔係好理佢,細個隻好似過度活躍咁。
好簡單,有冇相同片?呢個年代咁多方法留證據,但係你一樣都無就明屈啦,我夠可以話你老母日日搵電圈電尻你班傻尻啦
真心肉酸
就算最後eric喺處理公司財務上有錯
我作為一個潛在客戶都唔會幫襯呢間店
可以咁樣失晒控周圍鬧人撩人嗌交
鬧埋人哋啲支持者老母
全部都好唔專業
真係覺得啲客可以屌番嚟咩
一定有影響,但人哋計過數,可能覺得唔分俾Eric,即使少咗生意都係多咗錢分
Eric都只係間嘢顧問,而無落場好耐
當然唔排除無咗eric 個朵真係仆直啦
估佢公司入面一定勁多CCTV
有黑材料就放出嚟釘死佢啦
咪再擠牙膏

再者佢處理過咁多 case
有 fail case 有幾出奇
名醫都唔會100% 醫好晒啲人啦
更可況啲狗咁 unpredictable

話明 reality show 有 fail case
有咩問題
一定包生仔咩你估
有 fail case 先真實呀
上面 Cesar Milan 都比狗咬到爆血啦
話咩用釘帶 電圈個啲真係笑撚咗
Eric ko係亞洲第一馴犬師 仲要係國家地理頻道搞
個比賽唔係帶隻狗去埸地跑來跑去個種
而係去世界各地去幫唔同的狗主解決問題

夠膽死話Eric ko 用釘帶 電圈 真係似同行抹黑多
利申: 有睇佢撚狗片 因為我覺得個女主持幾正
睇cable佢個節目,與其話佢教狗,不如話佢教主人先岩,9成都係主人唔撚識同隻狗相處又或者一味以為忍佢讓佢就算
你係上面邊位
好想睇Eric ko shu 條女
個主持成日俾觀眾屌
咁有料
自己做老細都得啦
同埋型象太深刻
無片無證據既話
打狗電狗形象係無可能幻想到
我覺得無乜問題
啲人成日話佢煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞