突發! Eric Ko被割席

530 回覆
257 Like 15 Dislike
自己run既channel冇埋 勁慘....
見人做得好就搶埋channel
早幾條片先見佢慶祝乜乜創作者
15萬應該係YouTube follower
達哥嗰陣都比人屌
假AC 唔好咁近
有料驚咩用真AC
用得假AC 一定係驚比人搵到佢出黎
分分鐘佢係到抹黑
成單野保持距離睇最好
達狗唔係玩政治抽水紅咩?
利申冇睇過達狗
都係連登睇返黎 富仔 同 ☁️
如果有料到冇左佢唔得,基本上佢大哂,依家間嘢冇左佢,睇下繼續存在得幾耐我係要馴狗嘅,實搵有Eric So嘅公司,就算介紹另一個人畀我都有機會會想試下
大佬 人地參加過國際馴犬比賽
有料就一定有料 如果有料又要用呢d方法
真係諗唔到點解
除非你話個比賽主持 夾埋做佢神姐
私下原來冇料既 咁就有可能
btw fb cm冇個真ac咁濟 睇路
呢隻狗由個bb出世已經好錫佢 關係好好
好似當正佢個仔咁
隻狗唔係eric嫁咩
變左條女攬住
無睇過又狗前狗後
好撚把炮
屌你笑撚死我
deep state踢走eric ko?
如果佢有打狗習慣好易會係片露出馬腳
人嘅反射動作同小習慣唔係咁易改到
但係so far佢d片真係見唔到有
反而shu!同啤狗就出哂黎
除非連icable個team同佢前公司剪片個個真係咁勁咁無得講啦
就咁shu同啤啲狗都靜
根本就唔洗打狗
仲要依個時候先爆
要爆一早爆左啦
好明顯抹黑
Cls 分咗手就要做死佢
似係條女打本同佢一齊做生意
eric so 係王菀之老公喎
好多花生
8-9年前 佢未紅已經搵過佢本人上
頭幾堂佢教 後來佢徒弟教 佢佬弟都好好
講真錫唔錫狗一睇就知 係佢果度無一個人會打狗
就算主人想打佢都會屌 不過佢會教點stop隻狗如有突發行為 例如叉一叉隻狗頸 但都警告無必要唔好做

因為我隻狗本身行為好嚴重 佢介紹我最最最盡只可用釘帶 同時係只可train時用唔係平時用 唔可以用太耐 電帶唔好諗 佢直程話呢樣野唔應該出現
解釋一下廢事你地太敏感 釘帶主要係夾埋條帶 唔係真係有釘 係平口既
重點係教既野同推介你既野都係跟狗性格品種黎定

100%肯定佢係真動物撚同唔會打狗
講真睇番佢之前有線條片佢突然比狗咬 都無燥就知佢唔係打開狗
如果慣打狗既人俾狗咬一啖自然反應一定係立即打佢老母西 起碼都會反抗

Btw幾年前一直以為佢係gay因為好似 點知唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞