[PolyU] 紅磚大學討論區(40)- 新 grading system 老母輪候區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Same
7. CAR肥左點算
冇得retake, 請reg返同一個area 既CAR

想問下fail左係咪唔可以TAKE返同1個CAR
要揀埋sem
有無人讀過日文 online teaching 會唔會少啲workload
想問car 太低分 有冇得take 返同一個Area嘅car 彌補番(想拉返高個hon) 如果有咁之前嗰個car點算
又屈9我冇fulfil pre-requisite requirement
屌你老母垃圾系統
高year既 快手讀完趕佢走 咪比佢地reg先
低year既有排先grad 等升高year再重複上面步驟
全部一齊reg 咁高year既人有機會reg唔到要defer
點睇都係高year reg先著數啲 空返啲位出黎
我都高year我reg唔到
要defer了
有冇巴打知道點解我reg唔到Free electives?想讀日文

冇free electives揀
求救plz
試吓直接search cbs2501
No record found.
搵Department 求救
填preferred subject indication 然後send email 比相應既department 話好有興趣同埋讀唔到就要defer 搏佢開位比你
每個subject group嘅remark寫左hk or china
想問你本身識唔係日文?

利申 想讀
xian
drop得
唔會
啱啱仔細睇左instructions,add drop 尾兩日先開,同埋你 programme code third digit要係 4
唔該哂你巴打
SL係未無曬位?
漏左,programme code third digit要係4 仲要喺 2012 curriculum 個pool揀
想問下Fun with language online係點好多time clash咗
我online讀覺得幾好
真,上年讀.
CA佔30,上堂即時mc,佢講到明有曬題目比你做revision可以揾定答案save落個word
book report 佔35 100分滿分跟足guidelines 輕鬆過90(利申拎左98)
story writing 佔35 100分滿分跟足guidelines有少少創意輕鬆過90分(利申94分)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞