[PolyU] 紅磚大學討論區(40)- 新 grading system 老母輪候區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有啲科subject vacancy 0左
但禁入去個vacancies又有位係搞咩
想reg又唔比我reg彈error
但又見住入面啲vacancy係咁跌
睇吓有冇得轉subject group
佢限制左某啲subject group比某啲major學生讀
我有得讀嘅都無位
其實subject vacancy係解咩
唔get點解禁入去個vacancies有位都唔比你reg
唉琴日interview miss左reg科 有冇人可以放任何1個sem既ser learn俾我? 俾錢都得 最後一個sem唔想defer
你睇緊嗰陣有位啫,咁可能有人快過你confirm,結果到你confirm嗰陣就已經冇位,咪會error囉
想問credit transfer成功的科計唔計落gpa? 見到佢show我transfer 到個科的gpa係assessment results
以前覺得reg科好刺激
而家覺得呢樣嘢好煩
好低GPA, 點算好
想問ME1D02大唔大 workload 同 爛唔爛grade
商科底讀o唔ok?
Email department 講啦
[PolyU] 紅磚大學討論區(38)- 終於肯完sem嗱?
https://lih.kg/aHdtKbV
#40 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
唔係出T嘅咩
有冇人比Grace Bo Kyong Seo教過housing policy?
thanks巴打 有email到department head了
上半身恤衫
Online 教 stem
(代問)CLC2S05 放001 求002
Remark到出T
但仲有我本身個分係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞