[PolyU] 紅磚大學討論區(40)- 新 grading system 老母輪候區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大家知唔知道點樣睇係face-to-face定係online?
想問下各位巴絲打有冇人知道點樣tran steam?
科大中大都好似今個星期開? 都大好似仲未完sem,都大又然。
timetable venue冇寫野咪online
Department冇email講係咪即係冇
去問下啲老鬼 我都係yr2先知有
Ching有冇source可以提供

祝你好人一世平安
APSS注定冇。。。
得返幾日開sem,blackboard仲係乜都冇
睇下片又交2皮
洗不洗貢能貴牙
退返千幾二千黎洗下都好啦滕狗
本身打算過幾日返工print d notes,但就算開左d prof都唔會咁快up
幾輕鬆 workload唔大
grade唔錯 通常B or above 做好d應該A range
都係教班中學生健康飲食、做運動、不吸毒同性騷擾等普通常識 相信你中學都聽過曬
唔該你
不過online service 既話好多限制 好多活動都做唔到 Kahoot Game 都只可以當homework 比佢地做
Service activities多數喺講座型式 每次30分鐘左右
Online interaction 都比較少 呢個亦都係主要問題同需要改善嘅地方

Face-to-face既話SL體驗會好啲 多啲活動可以搞 會好玩啲 同埋份Reflection Journal 會易寫啲
交完學費要食麵包
科大是二月先開
不想開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞